Kylie Jenner och Jordyn Woods återförenas – efter skandalen

Kylie Jenner och Jordyn Woods återförenas – 4 år efter skandalen
Kylie Jenner och Jordyn Woods återförenas – 4 år efter skandalen - Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy/STELLA Pictures/ddp/Planet Photos
Dela på Pinterest
Före detta bästa vännerna Kylie Jenner och Jordyn Woods sågs tillsammans för första gången på fyra år sedan otrohetsskandalen mot Khloé Kardashian.

Nyheten om otroheten mellan Khloé Kardashian och Tristan Thompson kom som en chock och var omtalad världen över. När det bekräftades att Thompson varit otrogen mot Khloé med lillasystern Kylie Jenners bästa vän tog relationerna en rejäl vändning.

Vid händelsens tidpunkt hade Khloé och Tristan varit ett par i två år och väntade sitt första barn, dottern True. Idag de ett till barn, sonen Tatum, men är numera separerade.

Nu, fyra år efter skandalen, har före detta bästa vännerna Kylie Jenner, 25, och Jordyn Woods, 25, återförenats. Det bekräftar nya paparazzi-bilder, enligt People.

Läs mer: Allt om mediadrottningen Khloé Kardashian

Sågs på middag ihop 

Den sjuåriga vänskapen tog ett abrupt slut efter att Jordyn och Tristan kysstes på en fest bara dagar innan Khloé skulle föda hennes och Tristans första gemensamma barn. 

Jordyn var nära vän till hela Kardashian-familjen men efter händelsen avföljde de henne på sociala medier. Kylie och Jordyn slutade även helt att ses ihop efter en sju år lång vänskap. 

Nu verkar vinden ha vänt – Kylie och Jordyn sågs ihop för första gången på fyra år under en middag tillsammans i West Hollywood. En paparazzi fångade duon på bild och nu spirar ryktena om att före detta bästa vännerna har begravt stridsyxan.

Läs mer: Intima bilderna på Kim Kardashian ifrågasätts av följarna: "Bisarrt"

STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Fansens starka reaktioner

I ett inlägg på Instagram visar Jordyn upp sin outfit kvällen hon sågs träffa Kylie och fansen har minst sagt blandade åsikter om den potentiella återföreningen.

"Tappa inte fokus nu, du har kommit ut ur deras skugga så snälla dämpa inte ditt ljus igen. Förlåt men glöm aldrig." Skriver en följare.

"Vad gjorde du ut med Kylie efter att vi kämpat hårt för din sida?" Skriver en annan.

"Livet är för kort! Jag är verkligen glad att du och Kylie är tillbaks igen! Vänskap varar livet ut!" Kommenterar en följare, som är en bland flera som är glada över nyheten.

Se inlägget nedan!