Dylan Sprouse och Barbara Palvin har gift sig – se bilderna här

Dylan Sprouse och Barbara Palvin har gift sig
Dylan Sprouse och Barbara Palvin har gift sig. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press/Geisler/Dave Bedrosian
Dela på Pinterest
Före detta Disneystjärnan och Victoria's Secret-modellen sade "ja" till varandra under ett vackert bröllop i Ungern.

Den forna Zack och Cody's ljuva hotelliv-skådespelaren Dylan Sprouse och supermodellen Barbara Palvin träffades första gången på en fest 2017 men blev inte ett officiellt par förens 2018. Nu har de gift sig, mindre än ett år efter förlovningen, i under ett vackert bröllop i Palvins hemland Ungern.

Dokumenterades av Vogue 

Det är ett fåtal bröllop som får äran att dokumenteras av Vogue Weddings, och detta var ett av dem. Från början till slut följdes paret av teamet som intervjuade och dokumenterade händelsen. 

För bruden Barbara var bröllopsgarderoben noga utvald, skriver Vogue. Supermodellen som gjort shower för bland annat Dolce & Gabbana, Moschino och Victoria's Secret ville bära något klassiskt och tidlöst. Till slut valde hon designern Vivienne Westwood till sina klänningar och Jimmy Choo till skorna.

Bröllopet ägde rum hos familjen i Ungern

Bröllopet planerades vara litet och intimt, men slutade med 115 gäster. Händelsen ägde rum på hennes familjs egendom i Ungern, där Barbara är född och uppvuxen tills det att hon flyttade till Asien för att arbeta som modell. 

“Alla människor vi älskar och bryr oss om var där,” säger Barbara till Vogue.

Efter firandet i Ungern väntar nästa bröllop...

Nu väntar en lång resa hem till LA  och lite villa innan det är dags för nästa bröllop, berättar paret. De ska nämligen börja planera ett amerikanskt bröllop för de som inte kunde närvara i Ungern.

"Det kommer att ta lite tid för mig att vänja mig vid att bli kallad Mrs Sprouse”, skämtar Barbara. "Dylan har kallat mig sin fru i tre år nu, så det är inte mycket att justera från hans sida. Vi är glada över att åka tillbaka till LA för att vara med våra husdjur och vila lite – innan vi börjar planera det amerikanska bröllopet.”