Phillipe Cohen på romantisk resa – visar upp lyckan

Phillipe Cohen.
Phillipe Cohen visar upp lyckan från romantiska resan till Italien. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Phillipe Cohen har återigen visat upp nya flamman. Denna gång med romantiska bilder från kärleksresan till Italien.

Det var i augusti 2022 som krögaren Phillipe Cohen, 29, gick isär med influencern Bianca Ingrosso, 28. Efter ett åtta år långt på- och av-förhållande, i vilket det före detta paret levde ett mycket offentligt liv tillsammans, var de öppna sina med fram- och motgångar. Men efter att ha gjort slut och blivit tillsammans igen hela nio gånger, har Cohen och Ingrosso nu gått vidare från varandra

Tidigare i somras delade Phillipe, för första gången sedan han blev singel, en bild på en ny tjej på sin Instagram. Nu visar han upp henne återigen under en romantisk resa till Italien.

Phillipe Cohen visar upp kärleken i ny bild

Det var under årets midsommar som krögaren för första gången postade en bild på sin nya flamma och taggade en tjej vid namn Rebecca Lindbergh Thor

På bilden sågs de tillsammans på en balkong med stora leenden och sedan dess har flertalet bilder dykt upp på Phillipes Instagram-story, senast från en romantisk resa tillsammans.

Foto: Instagram @flippcohen

Bröllopslycka i Italien

Den senaste veckan har vi fått se ett antal härliga bilder från en resa i kärlekens tecken. Phillipe har nämligen varit i Italien på sina vänners bröllop, och ingen mindre än hans kärlek, Rebecca, följde med.

Bröllopet sammanfattades med ett bildspel där bland annat Phillipe och Rebecca syntes hålla om varandra, som Hänt vart först med att skriva om.

Varken Phillipe och Rebecca har inte bekräftat relationen!