Ett år efter uppbrottet – Bianca Ingrosso om uppståndelsen: "Stackars Phillipe"

Bianca Ingrosso öppnar upp om förhållandet med Philippe Cohen
Bianca Ingrosso öppnar upp om förhållandet med Philippe Cohen. - Foto: Stella Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso öppnar upp om förhållandet med Phillipe Cohen och hur det var att låta hela Sverige följa det på tv och sociala medier.

Bianca Ingrosso, 28 och Phillipe Cohen, 29, blev tillsammans i maj 2014 efter att de träffats på Ocean Club i Marbella. I början av 2017 gjorde de slut, men blev tillsammans igen redan under våren. Det var startskottet på det åtta år långa förhållandet som tog slut och började om hela nio gånger.

I augusti gick Ingrosso ut med att paret hade gjort slut igen och de har sedan dess inte gått tillbaks till varandra. Nu öppnar influencern upp i en ny intervju med Elle Norge om förhållandet och hur det var att låta den synas så öppet i sociala medier och familjens dokusåpa.

Läs mer: Allt om Phillipe Cohen – Bianca Ingrossos pojkvän

Bianca Ingrosso om relationen: "Stackars Phillipe"

Vid frågan om förhållandet med Phillipe nämns dokusåpan Wahlgrens värld och att den gav tittarna en inblick i relationen. Det har visats både uppbrott med en hjärtekrossad Bianca, samt glada återföreningar och tittarna har ofta haft starka åsikter om relationen.

– Ja, stackars Phillipe – som hamnade i en sådan cirkus. Men nu är vi inte tillsammans, och vi är starkare utan varandra. Vilket är riktigt skönt, att vi har kommit till den insikten.

Bianca förklarar att det före detta paret alltid haft en enorm kärlek för varandra, men att de trots detta aldrig lyckats synka, vilket lett till ett flertal uppbrott.  

– Det handlar också om att ta reda på vem man är utan den andre, då vi har varit tillsammans sedan vi var så unga. Och det var nog bra, för vi har aldrig sett varandra så glada som nu... Ibland måste man befria varandra. Han har varit en enorm källa till trygghet, men jag behövde nog utmana mig själv och ta reda på vem jag är på egen hand. Vad händer när jag ramlar och det är helt tyst? Och när du växer på det.

Relationen mellan Bianca och Phillipe idag

Sedan paret gjorde slut i augusti har de hållit väldigt låg profil när det kommer till varandra. De har inte synts ihop sedan dess och Bianca har flera gånger pratat i sina Youtube-videos om känslan av att vara singel igen.

–Jag tror egentligen att förhållandet slut för flera år sedan. Vi har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och väldigt passionerade, men allt det här make up-et och break up-et har nog tärt på oss. Jag tror att det var det som hände. Till slut känner man bara att ‘nej, vet du vad, jag tror att vi nog är lyckligare utan varandra', säger Bianca i en vlogg.

Läs mer: Bianca Ingrossos succé – plockar ut 20 miljoner