Douglas drag i relationen – Penny om avgörande frågan: "Han..."

Penny Parnevik öppnar upp om parets historia
Penny Parnevik öppnar upp om parets historia. - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray gjorde ett "misstag" på en fest, som ledde till en framtid ihop. Nu berättar influencern om parets historia.

Influencern Penny Parnevik, numera Murray, 26, blev känd i familjens gemensamma realityprogram Parneviks som började sändas när de bodde i Jupiter, Florida. Nu har hon flyttat till Sverige och har två barn (snart tre!) tillsammans med maken Douglas Murray, 43. 

I ett avsnitt av podcasten Inga Beiga Morsor, som drivs av Melina Criborn och Ellinor Löfgren, är Penny med och gästar. Där avslöjar hon hur hon och kärleken Douglas träffades och om händelsen som ledde till att de blev ett par.

Läs mer: Penny Parnevik avslöjar sanningen bakom Parneviks: "Vi var..."

Så träffades Penny och Douglas

I podcasten berättar Penny om hur relationen till före detta hockeyspelaren startade, vilket var genom föräldrarna Mia och Jesper Parnevik.

Douglas var nämligen en nära vän till familjen redan när Penny var tio år gammal. Hon berättar att hon och lillasystern Philippa brukade bråka om vem som skulle få gifta sig med Douglas när de var små.

– Vi tyckte han var så snygg och perfekt, säger hon skämtsamt.

Men det var inte förens influencern var 19 år gammal som något hände för första gången. 

Hånglade på mammans fest

– När jag var nitton så var vi på en fest som mamma hostade och då hade jag börjat dricka alkohol. Vi fyllehånglade och jag fick så dåligt samvete att jag höll på att dö, förklarar Penny.

Hon valde att erkänna händelsen för sina föräldrar, för att be om ursäkt, men de bara skrattade. De tänkte att det var sådant som händer och bad Douglas att ringa Penny för att lugna henne. 

– Efter det tittade vi på varandra med andra ögon i ett helt år, sedan bad han mina föräldrar om lov att få bjuda ut mig på dejt.

 

Penny om åldersskillnaden

I podcasten berättar Penny om den 17-åriga ålderskillnaden mellan henne och maken, och hur hon i början försökte att inte bry sig om den. Nu tycker hon istället att det är bra att paret pratar om den, men gillar inte att prata om det med andra, vilket hon berättat i sin egen podcast Peg & Penny.

– Jag hatar att förklara hur stor ålderskillnaden jag och Douglas har, det är inte kul att berätta. Jag orkar inte gå in på det och så ska folk få förutfattade meningar om oss och vår relation, jag vill liksom inte göra det, säger hon.

Nu har paret varit gifta sedan sommaren 2022, har sonen Atticus, dottern Pebble och får när som helst sitt tredje barn

Länge leve kärleken – oavsett ålder!

Läs mer: Penny Parneviks ord om tuffa graviditeten: "Har inte mått så bra"