Amanda om konflikten med maken Alex Schulman: "Tog åtta år"

Alex Schulman och Amanda Schulman.
Alex och Amanda Schulman har varit ett par i närmare 15 år. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Amanda Schulman berättar om återkommande konflikten med maken. "Han vill inte göra det", säger hon i sin podcast Fredagspodden.

Amanda och Alex Schulman har varit ett par i närmare 15 år. Paret träffades första gången på ett jobbevenemang och har sedan dess hunnit både gifta sig och fått tre gemensamma barn. De bor tillsammans i Stockholm, men huserar även en hel del på Gotland där de har ett sommarhus. 

Läs mer: Amanda Schulman: Lägenheten, mamma, pappa och bröllopet med Alex Schulman

Parets återkommande konflikt

Efter mer än ett decennium tillsammans, finns det en återkommande konflikt i relationen, nämligen att göra saker hemma. I podcasten Fredagspodden, som Amanda Schulman har med systern Hannah Widell, berättade Schulman bland annat att hon under parets första år i deras nuvarande sommarhus, brukade slå huvudet i en balk som var placerad ovanför sängen. 

– Det tog åtta år för mig att fråga Alex om vi kan skjuta sängen lite åt ett håll, säger hon och förklarar att hon känner sig som en mes när hon måste be maken om tjänster. Hon fortsätter sedan: 

– Du vet så fort jag ber Alex bära någonting, så vill inte han göra det.

Amanda berättar senare att hon blir arg på sig själv för att hon inte slår slag i saken och genomför sina önskemål på egen hand. 

Läs mer: Amanda Schulman visar upp huset på Gotland – se bilderna