Bianca Ingrosso listar: Det här är hennes drömkille

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso söker bland annat en kille som - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är öppen med sitt dejtande. I podcasten Det skaver beskriver hon killen hon söker till punkt och pricka.

Superentreprenören och influencern Bianca Ingrosso håller ständigt många järn i elden. Förutom att hon arbetar med sina flera varumärken, dagligen uppdaterar sina sociala medier och agerar programledare i sin egen talkshow, bollar hon även privatliv och kärleksliv. 

Läs mer: Bianca Ingrosso om husköpet: "Otroligt idylliskt"

Efter uppbrottet med Phillipe – Biancas dejtingbesked

Sommaren 2023 valde Bianca och ex-pojkvännen Phillipe Cohen att gå skilda vägar. Det efter en stormigt på- och av-relation som varade i tio år. När Caia-grundaren gästade podcasten Det skaver, med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil, berättar hon att paret var bättre utan varandra. 

– Jag är ingen dålig person, han är ingen dålig person, vi var jättedåliga för varandra. Vi är så "better off" utan varandra, vilket är den finaste gåvan vi kunde ge varandra att bara lämna, säger hon. 

Både Bianca och Phillipe har sedan dess gett sig ut i dejtingdjungeln på varsina håll och i den tidigare nämnda podcasten avslöjar Ingrosso att hon träffat en kille

– Jag är så pirrig just nu, allting är så pirrigt. 

Läs mer: Phillipe Cohen visar upp nya kärlekslyckan

Bianca Ingrosso beskriver sin drömkille

Bianca Ingrosso beskriver mannen som sin drömkille med en mängd goda egenskaper. 

– Han är jätteödmjuk, han är jättesnäll. Han har jättemycket respekt och närvaro för folk och ser mina vänner, säger Ingrosso och fortsätter: 

– Han ser ut som en prins, han är lång, han är jättemuskulös men utan att se trashig ut, han har jättefin klädstil, han är smart, han tjänar sina egna pengar, han reser runt världen och han är otrolig i sängen och jättebra på att kyssas.

Däremot saknar hon lite humor, något som skulle utgöra den ultimata drömkillen. 

– Jag älskar att driva. Retas på en gång och jag gillar inte en kille som är svår. 

Om det blir någon kärlek mellan Bianca Ingrosso och den okända mannen återstår att se.