Anis don Demina avslöjar – så träffade han sin flickvän

Artisten och radioprofilen Anis don Demina.
Anis don Demina har funnit kärleken igen. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures/Johan Valkonen.
Dela på Pinterest
Kärleken blomstrar för Anis don Demina som funnit kärleken igen. I en video på Youtube berättar han hur han träffade sin nuvarande flickvän.

Efter uppbrottet med influencern Filippa Toremo har artisten och radioprofilen Anis don Demina funnit kärleken på nytt. I en intervju med Aftonbladet, som ägde rum tidigare i år, bekräftade han nya romansen och berättade att han är kär

Kort därefter, när don Demina gästade radioprogrammet Gry Forsell med vänner, sprudlade han av känslor och förklarade att han gärna vill visa upp nya flamman men att han valt att hålla henne utanför det offentliga rummet. 

– Jag har haft offentliga relationer och det blir bara massa huvudvärk och hon är inte offentlig och hon har ingen avsikt att vara det, sa han då till programledaren Gry Forsell.

Läs mer: Därför vill inte Anis don Demina visa sin flickvän

Så träffade Anis don Demina sin flickvän

Trots flickvännens val att stanna utanför det offentliga, får fansen då och då se skymtar av henne på Anis don Deminas sociala medier. Under sommaren befann sig paret på en romantisk resa i italienska Sicilien, något som dokumenterades på mångsysslaren don Deminas Youtube-kanal. Förutom härliga semesterklipp med kärleken, passade han även på att berätta hur paret träffades. 

– Vi matchade på "Hinge". Sen reste jag hela januari och då var vi liksom tvungen att chatta för att lära känna varandra istället för att ses eftersom jag var borta, säger Anis i videon

Han förklarade att när paret senare skulle gå på sin första dejt hade glömt komiken bort att han även hade ett "stand up"-gig samma kväll. Anis tog därför med sig sin tjej till giget efter dejten. 

– Vilket var väldigt intressant eftersom jag har massa skämt om att jag är singel och raggar på "Tinder". Lite stelt efter, men hon tyckte ändå att jag var jätterolig. Sen körde jag hem henne och vi hånglade i bilen och nu är vi kära.