Maja Nilsson Lindelöfs missöde på resan: "Magsår"

Maja Nilsson Lindelöfs missöde på resan: "Magsår"
Maja Nilsson Lindelöfs resa till Köpenhamn gick inte riktigt som planerat. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Instagram/@majanilssonlindelof
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöfs resa till Köpenhamn gick inte som planerat...

Influencern Maja Nilsson Lindelöf driver konton på sociala medier med över 250 tusen följare. Hon lever och verkar i Manchester där hon bor tillsammans med sin man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och deras två barn, Ted Louie och Francis

Förutom sin yrkesroll som influencer är hon idag även en del av modebranschen då hon 2021 grundade klädmärket Lis Bonne Atelier

I egenskap av känd modeprofil medverkar hon i år under Köpenhamns modevecka, men resan dit gick inte riktigt som planerat för Maja. 

Läs mer: Maja Nilsson Lindelöf talar ut om ätstörningen: "Jag var besatt"

Läs mer: Maja Nilsson Lindelöf om podcasten Livet på Läktaren – därför slutade hon podda

"Vet inte hur jag ska lösa det här"

När Maja Nilsson Lindelöf tog hela sitt pick och pack – trodde hon – och reste från Manchester för att sedan landa på Köpenhamns flygplats fick hon nämligen en dyster insikt. Hennes incheckade bagage dök aldrig upp på bagagebandet och när hon nådde en informationsdisk fick hon beskedet att resväskan, som hon packat full med exklusiva ting att bära under modeveckan, inte ens kom med planet. 

– Jag är i Köpenhamn. Mitt flyg var en och en halv timme sent och vi landar, jag står vid bandet och jag står där ett tag och tänker "var är min väska?", berättar Maja Nilsson Lindelöf på sin Instagram.

En liten svart handväska är det enda hon fått med sig under sin resa till den danska storstaden och alla plagg hon tänkt bära under modeveckan och den modevisning hon planerat att gå på, är kvar i Manchester. 

– Jag ska aldrig mer checka in fina saker, för jag har haft magsår och jag vet inte hur jag ska lösa det här nu, berättar Nilsson Lindelöf. 

Missade modevisningen

I en annan video på Instagram visar Maja hur hon springer runt på Köpenhamns gator för att köpa nya plagg att bära under sin vistelse. 

Men trots nya kläder och fixat smink och hår blev det ingen modevisning för Maja Nilsson Lindelöf. 

– En liten uppdatering. Majsan missade showen, så jag är på hotellrummet igen, säger hon i en ny video på Instagram, samtidigt som hon tar av sig sina nyinköpta skor. 

Foto: Instagram/@majanilssonlindelof Bild 1: Maja Nilsson Lindelöf på flygplatsen i Manchester. Bild 2: Maja visar upp det lilla handbagage hon rest med till Köpenhamn. Bild 3: Maja tar av sig sina nyinköpta skor på sitt hotellrum efter att hon missat modevisningen hon skulle gå på. 

Men Maja hänger inte läpp för det. Hon firar med positiv inställning och ett glas vin istället. 

"When things don't go to plan, drink wine", skriver hon i ett inlägg på Instagram.