Därför stoppades Nicole Falciani från Let's dance: "Skulle varit med..."

Nicole Falciani.
Nicole Falciani skulle egentligen ha tävlat i Let's dance 2021. - Foto: Anders Wiklund/TT och Jessica Gow/TT.
Dela på Pinterest
Nicole Falciani skulle ha tävlat i 2021 års upplaga av Let's dance. På Instagram berättar hon om varför hon byttes ut.

Influencern Nicole Falciani har en lång karriär i det offentliga och redan som 16-åring drev hon en av Sveriges största bloggar. Hon har sedan dess blivit en välkänd profil på sociala medier som driver både podcast och bikiniföretag. 

Läs mer: Nicole Falciani om graviditeten: "Jag är en människa med stort kontrollbehov"

Nicole Falciani i Let's dance

Förutom sin roll som influencer och entreprenör, har Falciani även synts till i tv-rutan, däribland Hela kändis-Sverige bakar och Underdogs. Hon har även under två säsonger axlat programledarrollen i realityprogrammet Paradise hotel Sverige

Läs mer: Nicole Falciani: Tv-medverkan, podcast och livet i Rom

Programmen har gett mersmak och Nicole Falciani hade gärna deltagit i flera tv-program, det berättar hon i en frågestund på sin Instagram. En följare undrade nämligen om influencern kan tänka sig att vara med i TV4:s folkkära underhållningsprogram Let's dance, varpå Falciani svarar att det absolut hade varit aktuellt. Däremot är det är inte det enda som kommer fram i Nicoles svar, hon avslöjar även att hon faktiskt skulle ha varit med i dansprogrammet redan för två år sedan.

"Skulle egentligen varit med våren 2021", skriver hon och fortsätter: 

"Men det blev lite strul med mitt avtal så min plats gick till någon annan tråkigt nog".

Säsongen som Nicole Falciani refererar till vanns av Filip Lamprecht och Linn Hegdal, och Filip Dikmen och Katja Luján Engelholm knep den hederliga andraplatsen. Sammanlagt tävlade nio kändisar i den säsongen och vem som ska ha knipit Nicoles startplats är inte känt. 

Foto: Instagram/@nicolefalciani