Nicole Falciani: TV-medverkan, podcasten och livet i Rom

Allt om Nicole Falciani - sociala medier, familj och pojkvän
Allt om Nicole Falciani. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Nicole Falciani är en av Sveriges första influencers och började i tidig ålder med sin blogg. Idag är hon nybliven mamma, har flyttat till Italien och är aktuell i programmet "Hela kändis-Sverige bakar".

Nicole Falciani var endast 16 år gammal när hon startade sitt eget företag och idag är hon en av Sveriges största och första influencers. Hon började som bloggprofil och låg ständigt i toppen tillsammans med andra kända bloggare i Sverige som Kenza och Alexandra Nilsson

Nicole har gjort många roliga saker under sin karriär och lägger idag fokuset på sina sociala medier, sitt badklädesmärke "Ombreas" och sitt första barn, dottern Siena, som kom till världen januari 2023. Tillsammans med Alexandra Nilsson är Nicole även aktuell i det populära TV-programmet "Hela kändis-Sverige bakar".

Här hittar du allt du vill veta om influencern, nyblivna mamman och entreprenören Nicole Falciani!

Läs mer: Allt du vill veta om Hela kändis-Sverige bakar-aktuella Michel Tornéus.

Nicole Falciani – familj och bakgrund

Nicole föddes den 28 mars 1997 i Sverige och är uppvuxen i en söderförort till Stockholm. Hon är tjugofem procent svensk, sjuttiofem procent italiensk och i dagsläget bor hon i Italiens huvudstad Rom tillsammans med pojkvännen Adem Berisha, dottern Siena och deras två taxar Frank och Bruno.

 Hennes familj består av mamma, pappa och en storasyster. Hennes pappa är från Italien och hennes mamma halvsvensk och halvitaliensk. På hennes pappas sida befinner sig den italienska släkten i Grosseto, en stad och huvudort i regionen Toscana. 

Nicole Falcianis förhållande med Eric Saade

I fem år var Nicole tillsammans med artisten Eric Saade. Paret syntes ofta på Instagram och år 2019 gick Eric ned på ett knä och friade under en resa till Dubai. Planen var ett bröllop i Toscana i Italien år 2020, som dock blev uppskjutet på grund av pandemin som pågick. Men inte långt efter, i maj 2020, gick paret ut på sociala medier med att de valt att gå isär. 

Vem är Nicole Falcianis pojkvän Adem Berisha?

Nicole var öppen mot sina följare och beskrev tiden efter uppbrottet från Eric Saade som väldigt tuff, då beslutet att gå isär inte varit hennes. Men senare under hösten 2020 visade hon upp sin nya kärlek Adem på Instagram och sedan dess har paret hållit ihop.

Paret träffades via dejtingappen "Raya" och i dagsläget har de nyligen välkomnat deras första barn tillsammans, dottern Siena, och bor i Rom med hundarna och lever familjelivet.

Programledare för Paradise Hotel

Samma år som mycket annat pågick i Nicoles liv fick hon även veta att hon skulle programleda det populära reality-programmet "Paradise Hotel". Många var imponerade av Nicoles och såg fram emot fler säsonger med henne, men det vände snabbt och tog slut när första säsongen hon gjorde togs bort och slutade sändas.

Flera år har gått sedan dess men nu är hon äntligen tillbaks i TV-rutan när säsong 15 av Paradise Hotel nu sänds på PlutoTV. 

Nicole Falciani nystartade badklädesmärke

Förra sommaren, år 2022, startade Nicole sitt alldeles egna badklädesmärke. Det går under namnet "Ombreas" och blev snabbt populärt bland såväl influencers som andra människor. Till nästa sommar väntas fler badkläder komma!

Nicole Falcianis podcast med Tully Levy Yayik

Tillsammans med den växande influencern och vännen Tully Levy Yayik startade Nicole en podcast i mars år 2022 Podden som nyss blivit ett år gammal blev snabbt populär och har fått mycket uppmärksamhet. De pratar om allt mellan himmel och jord, tar upp viktiga ämnen och svarar på mycket frågor. De hade även sin första live-podd tillsammans i mars 2023.

Vad heter Nicole Falciani på Instagram och Youtube?

På Instagram hittar du Nicole under namnet @nicolefalciani, där har hon omkring 314 000 följare. På Youtube heter hon Nicole Falciani och där har hon omkring 61 000 prenumeranter. På hennes sociala kanaler hittar du allt om hennes liv från vardag och bebislivet till resor och mode.