Populära podduon Sanna Guidetti och Rosanna Charles anmälda för förtal

Populära podduon Sanna Guidetti och Rosanna Charles anmälda för förtal
Rosanna Charles och Sanna Guidetti har podcasten 'Högt i tak' tillsammans. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti och Rosanna Charles har anmälts för förtal. Nu berättar podduon om situationen.

Sanna Guidetti, 30, och Rosanna Charles, 34, har drivit podcasten Högt i tak sedan april 2023 och började redan vid starten att klättra upp på topplistan över populära poddar. 

Duon umgås inte bara när de spelar in podcasten, utan ses även utanför podden då de är väldigt goda vänner. Men i podcasten samlas de händelser Sanna och Rosanna både varit med om tillsammans och på varsitt håll, något som av lyssnarsiffrorna att döma verkar uppskattas av lyssnarna. 

I ett nyligen publicerat avsnitt av podcasten berättar Guidetti och Charles om en händelse som berör både podcasten och livet utanför den. De har nämligen blivit anmälda för något de pratat om i ett tidigare avsnitt av podcasten, och de verkar osäkra på vilka konsekvenser denna förtalsanmälan kan leda till. 

– Vi har blivit anmälda för förtal tydligen, säger Sanna Guidetti och uttrycker att hon inte vet vad det hela handlar om. 

Rosanna däremot, hon uttrycker att hon har stenkoll på vad denna förtalsanmälan gäller.

– För det första, jag vet vad det gäller och det är du som har gjort bort dig, förklarar Rosanna i avsnittet.

Men exakt vad anmälan handlar om går podduon inte in på. Däremot uppger Sanna Guidetti att hon känner sig osäker på vad resultatet av en anmälan eventuellt skulle kunna komma att bli. 

– Vad får man för det då, måste jag betala någon böter? Det har inte jag råd med, säger Guidetti i podcasten.

Hur det går för Sanna Guidetti och Rosanna Charles i denna förtalssituation, det återstår att se. 

Här kan du läsa mer om Sanna Guidetti

Här kan du läsa mer om Rosanna Charles.