Danny Saucedos ord om kommande bebisen: "När den kommer..."

Danny Sacuedo och Anna Eriksson väntar sitt första barn. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Tim Aro/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo väntar sitt första barn med flickvännen Anna Eriksson. Nu berättar den blivande pappan bland annat att paret tagit reda på om de väntar en flicka eller pojke.

Nyligen kom Danny Saucedo, 37, och flickvännen Anna Eriksson, 27, med de roliga nyheterna att de väntar sitt första barn tillsammans

"Baby bakin'", skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram när de avslöjade graviditeten. 

Paret har varit tillsammans sedan 2019 och när Danny Saucedo gästade Efter fem i slutet på förra året öppnade han upp och förklarade att en av hans stora drömmar är att bli pappa

Danny Saucedo och Anna Eriksson väntar barn – så ska de välja namn

Nu håller Dannys dröm på att gå i uppfyllelse. Snart blir han och flickvännen Anna Eriksson föräldrar, men några större detaljer om vem som väntar i magen vill han inte avslöja. 

Paret har tagit reda på bebisens kön, berättar Danny i en röda matten-intervju med Hänt. Men om det är en flicka eller pojke i magen väljer han att hålla för sig själv ett tag till. 

Han berättar även att valet av namn är en process som han planerar att vänta med tills efter barnet är fött:

– Det är lite så att när den kommer, då blir det så här "det här är en Janne eller en Olle eller Olivia" , säger Danny Saucedo i intervjun, samtidigt som han med sina armar och händer visar hur han kommer bära och titta på sin bebis och då förhoppningsvis komma på vad hen ska heta.

Läs mer: Molly Sandéns stora familjelycka – visar upp bebisen för första gången