Filip Lamprechts starka känslor för graviditeten: "Taggad"

Filip Lamprechts starka känslor om graviditeten: "Taggad"
Filip Kaspersen Lamprecht. - Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Det är en minst sagt förväntansfull Filip Lamprecht som syns mysa med sin gravida vän tillika proffsdansaren Katja Lujan Engelholm.

2021 medverkade Filip Kaspersen Lamprecht, 26, i tv-programmet "Let's dance". Tävlade gjorde han med Linn Hegdal, 27, och det gick faktiskt så pass bra för dansparet att de tog hem hela tävlingen.

Efter vinsten har de synts umgås en hel del, och det har till och med talats om ett och annat romansrykte dem emellan. Men något sådant har de själva inte uttalat sig om offentligt. 

Under tv-programmets gång lärde Filip Lamprecht inte bara känna sin egen danspartner, utan han skapade även nya bekantskaper i de andra dansarna på plats. En av dem är Katja Lujan Engelholm, 32 – dansaren som tog hem segern efter Linn och Filip, det vill säga 2022. Då vann hon tillsammans med artisten Eric Saade

Dansaren gravid

Men därefter sa både Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm stopp. I början av 2023 kom de med beskedet att de inte planerar att medverka i programmet framöver. Katja på grund av jobb och Linn på grund av studier.

Sedan kom Katja med ytterligare ett besked: Hon är gravid.

"Om allt går som det ska får vi en liten flicka till hösten", skrev hon på Instagram när hon berättade att hon och pojkvännen Oscar Hallberg väntar sitt första barn tillsammans.

"Taggad"

Nu är det höst och Katja Lujan Engelholm ska snart bli mamma för första gången. På Instagram har hon publicerat flertalet bilder på sig själv där hon visar upp sin gravidmage.

Hon dyker även upp på Filip Lamprechts sociala medier, bland annat på ett klipp där han syns känna på Katjas mage. Och av hans min att döma verkar han riktigt pepp på att den lilla bebisen ska komma ut! 

"Farbror Filip är taggad", skriver han till ett av klippen. 

Foto: Instagram/@filiplamprecht