Bianca Ingrossos ord om nya kärleken: "Sinnessjukt bra..."

Bianca Ingrossos ord om nya kärleken: "Sinnesjukt bra..."
Bianca Ingrosso öppnar upp och berättar att det är en person som hon tycker om lite extra. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso öppnar upp om kärlekslivet och berättar att det finns en speciell person i hennes liv. – Jag är kär, berättar hon i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Synts ihop med hockeyspelaren 

Under den gångna sommaren sågs Bianca Ingrosso umgås en hel del med den tidigare hockeyspelaren Patrick Cehlin

Det florerade bland annat bilder på dem tillsammans i Ibiza, och när hon besökte Kristallensgalans röda matta i augusti i år yttrade hon några fina ord om honom:

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses, svarade hon när en reporter från Aftonbladet frågade hur det låg till med relationen mellan henne och hockeyspelaren. 

Hon berättade även att de haft en "fantastisk sommar" ihop, men när hon fick frågan om det var mer än vänskap mellan dem svarade hon att "det vet man inte".  

Foto: Instagram

Bianca Ingrosso: "Jag är kär" 

Nu kommer Bianca Ingrossos kärleksliv på tal igen, den här gången i ett avsnitt av "Wahlgrens värld". 

I avsnittet frågar Pernilla Wahlgren Bianca om det finns någon speciell i hennes liv, varpå hon svarar att det faktiskt finns en person hon känner lite extra för:

– Jag är kär, det är jag, säger Bianca Ingrosso i avsnittet. 

Fina orden om nya kärleken 

Hon förklarar också att hon känner sig mycket tryggare i sig själv idag än vad hon gjort under tidigare år och under relationen med sitt ex, Phillipe Cohen. Nu ser hon bara kärlekslivet som en stort plus i hennes redan så harmoniska liv:

– Nu är jag ju.. alltså att ha hittat sig själv och vara trygg i sig själv. Jag har ingenting jag är stressad över eller letar efter, säger Bianca och tillägger:

– Allt som kommer in i mitt liv nu är bara en bonus. Men han är ju en sinnessjukt bra bonus. 

Pernilla Wahlgrens lycka efter Biancas kärleksavslöjande 

Pernilla Wahlgren blir ordentligt glad av svaret, men berättar att hon ännu inte fått träffa honom:

– Bianca är kär. Jag är jätteglad för hennes skull. Men man vill ju också få träffa den här killen och godkänna, säger hon i en synk i avsnittet. 

LästipsBianca Ingrosso om att dejta en tjej: "Jag har..."