Barnen har inte bokat resa till Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgrens barn har inte boakt biljetter till hennes och Christian Bauers bröllop.
Pernilla Wahlgrens barn har inte boakt biljetter till hennes och Christian Bauers bröllop. - Foto: Jessica Gow/TT Avalon/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Det är inte långt kvar tills Pernilla Wahlgren och Christian Bauer säger ja till varandra på altaret. Men om hela familjen samlas för att fira paret återstår att se. Flera av Pernillas barn har nämligen inte ens bokat sina biljetter till bröllopet...

I september gifter sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58 ännu en gång. Paret sa ja till varandra redan i innan årsskiftet, men planerar ändå ett andra bröllop på sin drömplats i Spanien.

Förhoppningen är att hela familjen ska samlas i Marbella och fira paret ordentligt, men innan det kan bli verklighet finns det lite planering kvar att göra för familjen Wahlgren. 

Flera av Pernillas barn har nämligen inte bokat en biljett till bröllopet, någonting som Familjeliv var först med att rapportera om.

MISSA INTE: Pernilla Wahlgren talar ut – ärliga orden om Biancas kärleksliv

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers andra bröllop

Det är alltså inte första gången som Pernilla och Christian gifter sig. I "Wahlgrens värld" fick programmets lojala tittare i se vigseln, som vid sin tidpunkt var hemlig för omvärlden.

Bortsett från Pernilla och Christians kärlek till varandra, finns det faktiskt en annan anledning till att de gifter sig två gånger. Första gången var nämligen Hans Wahlgren, Pernillas pappa, med under vigseln.

Han var då obotligt sjuk i cancer, men hann ändå vara med på dotterns stora dag. Bara några månader senare gick Hans bort i sviterna av cancer.

MISSA INTE: Efter sex månader – Oliver Ingrosso och Zoe lämnar Pernilla: ”Äntligen”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december 2023. Foto: Stella Pictures

Ilskan mot Pernillas barn: "Hur kan ni inte ha köpt biljetter?"

Vid det första bröllopet var det endast nära vänner och familjen på plats, men den här gången satsar Pernilla och Christian på en stor fest. 

Men hur taggade är egentligen barnen på kalaset?

I en video på Instagram avslöjar Bianca Ingrossos kollega Vanessa Lindblad nämligen att Pernillas barn inte har bokat biljetter till sin mammas bröllop – något som hon blir upprörd över. 

– Ni ska på bröllop, säger Vanessa i videon.

– I'm washing my hands känner jag, svarar Zoe-Fay Brown, Pernillas svärdotter och flickvän till Oliver Ingrosso

– Nä, nä, nä, hur kan ni inte ha köpt biljetter till er mammas bröllop?, säger Vanessa och riktar sig till Biancas assistent Emelie Feola som filmar videon:

– Emelie! Hur kan du inte ha bokat biljetter?

Foto: Instagram/biancaingrosso

LÄS MER:

Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Inte passa in"

Så mycket kostar Alex och Amanda Schulmans lyxsemester – sanslösa summan

stats