Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Inte passa in"

Viktor Frisk öppnar upp om en svår tid.
Viktor Frisk öppnar upp om en svår tid. - Foto: Stella Pictures & Instagram/viktorfrisks
Dela på Pinterest
Viktor Frisk är inte rädd för att dela med sig av sig själv, även när det gäller svåra saker. Nu berättar han nämligen om en jobbig tid under sin barndom.

Viktor Frisk, 29, började sin karriär som modebloggare, men är i dag också ena halvan av "Samir och Viktor", som flera gånger har tävlat i Melodifestivalen. 

Trots att Viktor i dag har en framgångsrik karriär, började han som en osäker skolpojke. För sina följare på Instagram väljer han nu att öppna upp sig om den svåra skoltiden. 

MISSA INTE: Viktor Frisk: "Samir och Viktor", missbruket och åldersskillnaden med pojkvännen

"Samir och Viktor" hånas efter viral video

"Samir och Viktor" uppträdde senast i Melodifestivalen 2024 med låten "Hela världen väntar", men tog sig inte hela vägen till final. 

Efter deras framträdande spreds en viral video på TikTok, där Samir och Viktors röster hördes sjunga låten utan bakgrundsmusik. Artisterna kritiserades då för att sjunga dåligt och vara beroende av autotune.

LÄS MER: Samir Badran och Viktor Frisk hånas efter viral video: "Hatarna får hata"

Instagram valde Viktor då att uttala sig om situationen. Han förklarade att han aldrig sagt att han sjunger som en ängel, och att musiken handlar om att sprida glädje, inte perfektion.

"Jag har aldrig sagt att jag är bra på att sjunga så jag tackar änglar och gudar för autotune. Vi gör musik som förhoppningsvis gör folk glada. Det är allt. Det tänker jag fortsätta med. Hatarna får hata så käkar jag middag till solnedgången under tiden". 

Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Världen är tuff"

Nu har Viktor återigen delat med sig av sina känslor på Instagram, men denna gång handlar det inte om hans musik, utan om hans barndom. 

I inlägget syns en bild på Viktor som barn. Under bilden skriver han att han i sin ungdom var osäker.

"Idag påminns jag om hur det var att börja skolan. Jag minns osäkerheten, känslan av att inte passa in, och hur jag trodde att det yttre var det som verkligen spelade roll. De rätta skorna, väskan, den nya jackan – som om de skulle definiera vem jag var, skriver han och fortsätter:

"Men med tiden har jag lärt mig att det som verkligen spelar roll är att våga vara sig själv, även när det känns jobbigt. Du behöver inte förändra dig för någon annan. Ditt värde ligger inte i vad du har på dig, utan i hur du behandlar andra och står upp för dig själv."

Viktor uppmanar sedan alla barn som börjar skolan efter sommaren att vara snälla, eftersom man aldrig vet vad någon går igenom på insidan. 

LÄS MER:

Filippa Toremo om svåra tiden med sonen: “Fel på mig”

Klara Hammarströms bebislycka – efter återföreningen med hockeyspelaren

stats