Therese Lindgren slutar blogga

Therese Lindgren i rosa tröja
Therese Lindgren slutar blogga. - Foto: TT/AP/Alexander Larsson/Vierth
Dela på Pinterest
Bloggaren Therese Lindgren avslöjade igår att hon väljer att avsluta sin karriär och tackar för sig i ett inlägg.

Therese Lindgren är både författare, bloggare och Youtuber i ett. Men igår avslöjade hon i ett inlägg på sin blogg att hon väljer att avsluta ett av dessa jobb, nämligen bloggen. En av anledningarna till att hon nu väljer att lägga karriären på hyllan är för att hon anser sig själv inte vara tillräckligt bra på det.

Därför slutar Therese Lindgren att blogga

"Egentligen finns det bara två anledningar till att jag slutar, och den främsta är att jag inte är "bra" på att blogga. Herregud, när jag ser alla proffs-bloggares bloggar och sedan klickar mig in på min skäms jag! Deras bloggar ser ut som modemagasin medan min består av toaselfies fotade i spegeln, haha", skriver Therese i blogginlägget.

Den andra anledningen till att Therese väljer att sluta är att det inte är bra för hennes välmående, då hon får utstå mycket negativa kommentarer. 

"Vad vinner jag på att ta den här fighten?", skriver hon.

Dessutom känner Therese att hon inte brinner för bloggen på samma sätt som hon brinner för Youtube, att skriva böcker och driva sitt hudvårdsmärke Indy Beuaty.

Hon avslutar inlägget med att tacka för sin tid som bloggare. Vi tycker självklart att välmåendet går före allt annat, och för alla Therese Lindgren fans så finns hon fortfarande kvar på Youtube och Instagram.

Therese Lindgren har tidigare brottats med psykisk ohälsa, och varit sjukskriven 2 gånger på grund av det. Under 2013 startade hon sin Youtube-kanal som snabbt växte sig till att bli en av Sveriges största. Två år i rad, (2015 och 2016) kammade hon hem titeln som "Årets Youtuber". Kanalen har idag cirka 738 000 prenumeranter.  2016 släppte hon en bok som heter "Ibland mår jag inte så bra" som handlar om hur hon lever med psykisk ohälsa. 

Läs mer här:

Therése Lindgren – så mycket tjänar hon

Svar på dina frågor om psykisk ohälsa – innan du söker hjälp