Zara Larssons lillasyster Hanna släpper egen musik

Zara Larssons lillasyster Hanna Larsson sjunger på det egna albumet "Hapap" med Andra Kallström. - Foto: Stellapictures
Dela på Pinterest
Zara är inte den enda musikaliska talangen i familjen Larsson. Nu släpper lillasystern Hanna egen musik och det låter riktigt bra.

Zara Larsson är den svenska popstjärnan som lämnat familjen och tryggheten hemma i Stockholm för att ta världen med storm. Men det lär inte dröja länge förrän lillasystern Hanna befinner sig hack i häl. Hon har nämligen släppt egen musik som just nu gör succé hos fansen.

Zara, 20, är inte den enda sångfågeln i familjen, lillasystern Hanna har även fått den talangen också. Hanna är bara 18 år gammal och hon har just nu släppt sitt första album.

Tillsammans med Andrea Kallström så utgör duon gruppen "Lennixx". Under helgen så släpptes deras första EP "Hapap" som består av sex låtar.

Hanna Larsson och Andrea Kallström har jobbat på musiken i flera år och äntligen är första albumet ute. Bildkälla: Lennixx via Instagram

Till skillnad från Zaras musik så är Hanna och Andreas sound lite lugnare och mer åt R&NB hållet. Och om du gillar albumet så behöver du förhoppningsvis inte vänta länge tills nästa släpp.

"Jag är så stolt över det här, det är så personligt och det kommer direkt från våra hjärtan. Det är bara början och jag lovar att det inte kommer ta 2,5 år tills vår nästa release", skriver Hanna på sin Instagram.

Enligt Modetteredaktionen får albumet helt klart godkänt och låtarna "Selfless" och "Traded up" fick även följa med in på andra spellistor.

Så nu får nog snart Zara sällskap på toppen när de här tjejerna inom kort lär ta musiksverige med storm!

Är du nyfiken på vad en svensk popstärna som Zara kan tänkas tjäna? Vi vet svaret. Om du är nyfiken på hur mycket pengar Zara Larsson tjänar så får du kolla in videon nedanför.