Zara Larssons chockbesked – avslöjar nya karriärvalet

Zara Larssons chockbesked – avslöjar nya karriärvalet
Snart kommer vi inte bara kunna se Zara Larsson på topplistor. - Foto: Claudio Bresciani/TT, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Zara Larsson är aktuell med låten "Can't tame her". Som om det inte vore nog är hon även under en pågående utbildning inom lyftfartyg!

Under morgonen gästade Zara Larsson "Morgonpasset i P3" för att pusha inför sin medverkan i P3 Guld-gala som hålls under fredagen. Dessutom har den 25-åriga världsartisten precis släppt sin nya singel "Can't tame her" – en låt som Larsssons fans längtat något enormt efter.

Zara Larssons nya låt är efterlängtad

Under Zara Larssons Tiktok-videos har det under de senaste veckorna strömmat in kommentarer från otåliga fans som uttryckt sin längtan efter den nya låten.

Men det är inte bara den nya, efterlängtade låten Zara Larsson pratar om i sin medverkan i "Morgonpasset". Hon kommer också med ett otippat besked om vad hon har för mål och vad hon sysslar med utanför musiken.

Det vill Zara Larsson göra i framtiden

När det kommer till musiken vill Zara Larsson vara etta på Billboard, vinna pris på Grammisgalan och åka på världsturnéer. Men efter det, då vill artisten hålla på med annat.

Larsson nämner nämligen att hon vill börja jobba med film, och när hon får frågan om hon vill arbeta som skådespelare svarar hon:

– Ja, eller göra film.

Avslöjar nya utbildningen: "Helikopter"

Därefter avslöjar hon ytterligare en sysselsättning, som kan ses som lite mer oväntad än den föregående, som hon ser sig själv göra på äldre dar:

– Köra runt i min helikopter. 

Zara Larsson blir tvungen att utveckla och berättar då att hon håller på att ta flygcertifikat och kommer inom kort troligen kunna flyga helikopter.

– Det krävs ju jävligt mycket plugg och jag har ju liksom aldrig pluggat en dag i mitt liv. Så vi får se hur det kommer gå, säger hon i "Morgonpasset".

Vem vet, kanske blir det så att Zara Larsson byter bana helt efter att hon avslutat sin utbildning och startar en karriär som pilot. Spännande!