Här avslöjar Linn Ahlborg hur mycket pengar företag betalar henne

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Nu har Linn Ahlborg visat upp hur mycket företag betalar henne för samarbeten – och det är verkligen en summa värd att skryta om!

Linn Ahlborg är en av de svenska stjärnorna på Youtube som tjänar allra mest pengar. Vi har tidigare skrivit om vad exakt det är hon tjänar pengar på, och nu har Linn även visat upp hur mycket hon faktiskt tjänar.

På hennes blogg har hon publicerat en bild på ett utdrag från sitt företagskonto där hon visar upp sina inkomster till företaget "Linn Ahlborg AB", och det är inte blygsamma summor det rör sig om.

Linn, som så många andra bloggare, använder sig av länkar när hon skriver om kläder och accessoarer. Varje gång någon klickar på någon av dessa länkar så tjänar hon pengar, och det är inte så lite heller...

Från företaget Stylewish som hon arbetar med har Linn tjänat stora summor, flera gånger. I oktober betalade Stylewish över 52 000 kronor och månaden där på kunde Linn tjäna hela 85 254 kronor på dessa länkar. Bättre än så skulle det även bli i december då företaget betalade ut 97 275 kronor till henne.

På tre månader tjänade Linn ca 234 529 kronor på samarbetet med Stylewish – inte illa! 


Till skillnad från många andra bloggare och Youtubers så är det en sak som Linn vägrar tjäna pengar på – se vad det är här.Se några av lyxväskorna som Linn köpt för alla pengar hon tjänat här!

När man tjänar pengar som influencer så är det viktigt att markera detta i sina sociala kanaler. 15-åriga Lisa blev fälld här om veckan för sitt youtubeklipp – se varför hon anmäldes här!