Så skapar du Instagram Stories som ett proffs – 3 tips på appar

Här är tre appar som tar dina Instagram Stories till nästa nivå.
Här är tre appar som tar dina Instagram Stories till nästa nivå. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Vill du skapa snygga Instagram Stories? Med dessa tre appar kan du ta ditt content till en helt ny nivå. Ta del av tipsen nedan!

Älskar du Instagram och vill skapa kreativt content som sticker ut? I dag finns det flera verktyg för att personifiera dina Stories. Till exempel genom att addera emojis, GIFs, text och flera olika effekter. Men det finns även flera appar som hjälper dig med att skapa content med "wow-faktor". Vi har listat tre favoritappar som tar dina Stories till nästa nivå. 

1. Instagram Stories – Canva 

Canva är en bildredigerings-verktyg där inga förkunskaper krävs. Du kan välja mellan tusentals mallar eller så kan du skapa din helt egna design från grunden. Du kan också ta bort bakgrunden bakom objekt, animera text och om du inte tycker att du har en passande bild kan du använda någon av Canvas foton, som är helt gratis! Något annat som gör appen speciell är att du kan du redigera både på datorn och i mobiltelefonen. 

Canva har 1000-tals mallar att välja mellan. Foto: Canva/Josefine Albansson

Ladda ner Canva här – Apple!

Ladda ner Canva här – Android!

2. Instagram Stories – Mojo 

Vill du skapa dynamiska Instagram Stories? Då kan Mojo vara något för dig! Förutom detta kan du även lägga till text, stilla som animerade, och precis som Canva du kan utgå från mallar eller börja med en helt egen design från scratch. Det gillar vi! 

Skapa dynamiska Instagram Stories med Mojo. Foto: Mojo/Canva/Josefine Albansson

Ladda ner Mojo här – Apple!

Ladda ner Mojo här – Android!

3. Instagram Stories – Unfold 

Med Unfold kan du bland annat skapa videor som ger mer retrokänsla. Du kan addera olika effekter och filter för att på så vis få fram ditt önskade resultat. Det som sticker ut är med appen är att du också kan planera dina Stories i förväg. Hur bra? Ingen stress alls! 

Ladda ner Unfold här – Apple!

Ladda ner Unfold här – Android!

Läs mer: 

10 bästa apparna för en snyggare Instagram bild

Såhär många selfies kommer du ta under din livstid