7 saker som får din crush att bli intresserad av dig

Ett nykärt par som håller om varandra och skrattar.
Här är knepen som kommer göra din crush intresserad. - Foto: film
Dela på Pinterest
Vill du få din crush på fall? Här är våra bästa tips.

1. Var dig själv

Det bästa du kan göra för att få någon du är intresserad av att känna samma för dig är att bjuda på dig själv. Var öppen, positiv och visa tydligt vem du är redan från början. Att spela någon annan tjänar inget till. Och om det inte funkar? Då är du värd någon annan som uppskattar och hyllar dig precis som du är.

2. Våga!

Var inte feg när det kommer till dejting. Ser du någon du tycker verkar intressant på stan, gå fram! Ge ditt nummer, bjud ut hen eller bara flörta lite. Att ragga är kul. Du måste våga ta chanser för att komma någonstans i livet, annars kommer du aldrig veta vad du går miste om.

3. Visa med kroppsspråk

Kroppsspråk är kul och ger resultat. Visa att du är intresserad och behandla inte din crush som en kompis. Flirta, snudda vid hen och kör stenhårt på ögonkontakt. Du måste visa att du är intresserad om du vill få någon att börja gilla dig.

4. Ta första steget

Vänta inte på att din crush ska komma fram till dig. Någon måste ta första steget och om hen inte gör det så är det upp till dig. Det är inget fel med att vara på, hellre det än att stå och vänta på att något ska hända. Du har inget att förlora.

5. Kom med roliga förslag

Om du har lyckats få en dejt med personen du gillar, se till att vara lite rolig. Gör något annat än den klassiska "drinkdejten". Hitta på en aktivitet, lägg ner lite tid, kom med galna förslag och visa dina allra charmigaste sidor. Det gäller att sticka ut från mängden om du vill göra ett bra intryck.

6. Ge dig inte

Om du verkligen vill ha någon, ge dig inte förens du har den. Att vara envis ger resultat. Okej, om personen säger tydligt att hen inte är intresserad så är den inte det. Men hellre att du försöker flera gånger än ingen alls.

7. Var ärlig

Om du gillar någon, säg det till personen. Vad är coolare än när någon faktiskt kommer fram och säger precis vad den tycker?

Tror du att du har din crush på kroken? Det kan vara ganska enkelt att tyda utifrån era sms. Se i videon nedan om din crush är intresserad av dig också, isåfall märks det tydligt om hen skriver det här på chatten.

Mer:

Så lätt kan du avslöja att någon är kär i dig – utifrån er chatt

5 stensäkra tecken på att någon är kär i dig