Blondinbella berättar om krisen – tackar fansen för stödet

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip skriver att hon och hennes man, Odd Spångberg, går igenom en tuff period och att hon vill berätta varför.

Bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip har tidigare i år gått ut offentligt på sin blogg och sagt att hon och hennes man Odd Spångberg gått igenom en tuff period.

Paret har två små barn tillsammans, Sally och Gillis, och tidigare i år reste hela familjen till Thailand. Efter resan skrev Blondinbella att det var bättre mellan henne och Odd – men det verkar som att krisen inte har lagt sig.

Blondinbella skrev ett inlägg i helgen där hon berättar att det är jobbigt hemma och att hon behövde vara själv ett tag – därför spenderade hon helgen i Barcelona.

"Jag behöver få vara själv. Få landa i livet. I allt som händer just nu. Och förhoppningsvis komma hem lite gladare imorgon. Inte starkare för den delen för det går inte nu. Det är min livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall", skrev hon på bloggen då.

Fansen spekulerar i kommentarsfältet om att det handlar om att paret är på väg att gå isär och nu får hon flera stöttande kommentarer i bloggen.

"Det värmer mycket med ert fina stöd", skriver hon idag.

Nu berättar Blondinbella igen att de går igenom en tuff period – och att hon kommer berätta vad som hänt.

"Just nu går vi igenom en tuff period och vi kommer att berätta för er hur det ligger till vid ett senare tillfälle. Tills dess kör jag på med bloggen som vanligt", skriver hon på bloggen.

På Instagram har hon även postat ett citat där det står "Du vet aldrig hur stark du är när stark är det enda alternativet du har".

UPPDATERING:

Blondinbella har nu bekräftat att paret ska skilja sig – läs mer om det här.

Mer:

Bekräftat: Blondinbella och Odd Spångberg skiljer sig

Här är allt som har hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Det är inte konstigt om Blondinbella och Odd har kärleksproblem

Odd Spångberg raderar alla bilder – paret följer inte varann

Blondinbella berättar om tuffa perioden – stöttas av fansen

Gilla Modette på Facebook!