Ludwig Kronstrand om varför det tog slut med Zara Larsson

Ett bildmontage med Zara Larsson och Ludwig Kronstrand.
Nu berättar Ludwig Kronstrand sanningen om varför hans förhållande med Zara Larsson tog slut. - Foto: Zara Larsson Ludwig Kronstrand
Dela på Pinterest
Innan Zara Larsson träffade nya kärleken tog det slut med exet Ludwig Kronstrand som nu berättar om vad som egentligen hände.

Förra veckan kom det ut offentligt att Zara Larsson träffat en ny kärlek, Brian Whittaker. Någon som inte tog beskedet lika glatt som hennes fans var exet Ludwig Kronstrand som beskriver förra veckan som "sur".

I det senaste avsnittet som handlar om ex i podden "Noel och Ludwig" berättar Ludwig nu om vad som hände mellan honom och Zara Larsson.

– Jag är fan riktigt trött på att ljuga. Nu för första gången ska Ludwig Kronstrand prata 100 procent sanning, säger Ludwig i podden.

Ludwig nämner inga namn i podden, men han säger att det handlar om ett ex han nyligen gjort slut med efter ett till och från-förhållande under fyra år, att hon reste till USA i september och att hon förra veckan träffade en ny kille.

Han berättar även att alla som lyssnar vet exakt vem han pratar om, med det sagt, Zara Larsson. Enligt honom ska hon ha föreslagit att paret skulle ha ett öppet förhållande.

– Jag ställde liksom inga frågor efter det utan jag lät det vara. Det fick vara så här, vill du ligga med andra så ligg med andra. Jag låg med andra. Punkt, säger Ludwig.


Under den tiden träffade han en speciell person som han säger att han tillslut blev förälskad i och att han sen insåg att relationen med exet, Zara, inte skulle fungera längre. Dels för att han inte kunde leva upp till hennes krav men också för att han inte ville bli sårad. 

Efter deras break-up så bestämde sig paret för att börja ses igen men att när de väl ska ses så berättar Ludwig att det kommer fram att hon träffat en ny och efter det var det helt slut. 

För att få det öppna förhållandet att fungera hade Zara en regel, läs mer om den här.

Mer: 

Ludwig Kronstrand hade hemlig romans bakom Zara Larssons rygg

Zara Larsson lät Ludwig Kronstrand ligga med andra – hade en regel

Ludwig Kronstrand om Zara Larssons nya kille: "Snygg, typ"

Här är allt som hänt mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Zara Larsson Noel Flike Ludwig Kronstrand