Bianca Ingrosso öppnar upp sig om relationen till sin pappa

Bianca Ingrosso berättar i ett ärligt blogginlägg om kärleken till sin pappa och medias felaktiga bild av honom. - Foto: biancaingrosso.se
Dela på Pinterest
Sedan Bianca Ingrosso var liten har det varit skriverier i skvallertidningar om familjen Wahlgren och Ingrosso. I ett ärligt blogginlägg berättar nu Bianca om relationen till sin pappa.

Det var i slutet av juni som influencern Bianca Ingrosso slog alla rekord med sitt sommarprat i P1. I sommarpratet berättade hon om uppväxten, bulimin och tiden då föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skiljde sig. 

Bianca Ingrosso skriver i ett ärligt blogginlägg om kärleken till sin pappa. Bildkälla: biancaingrosso.se

Biancas sommarprat var första gången hon berättade officiellt hur hon mådde under den perioden. Hur svenska folket fick fel bilder av hennes föräldrar och livet i rampljuset. Än idag lever Bianca i rampljuset då hon, tillsammans med sin mamma, har reality-serien "Wahlgrens Värld" där tittarna får följa familjen i det vardagliga livet.

Bianca tillsammans med delar av familjen Wahlgren. Bildkälla: biancaingrosso.se

Bianca befinner sig just nu på Palma där hon är och hälsar på sin pappa, och hans fru Åsa, som är bosatta där. I ett ärligt blogginlägg skriver Bianca nu om kärleken till pappa Emilio.

"Pappa har alltid lyssnat, sett och hört mig. Det är så många där ute och säkert många av er som tror att ni vet allt för ni har läst några tidningsrubriker. Men ingen vet hela sanningen, ingen vet egentligen min sanning. Inget vet vad som inte skrivits om och ingen vet vem min pappa egentligen är. Han har fått en helt fel bild av alla äckliga tidningar och folk som spridit falska rykten", skriver Bianca i blogginlägget.

Bianca Ingrosso tillsammans med pappa Emilio Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso.se

Bianca är främst uppvuxen ute på Lidingö tillsammans med mamma Pernilla och bröderna Oliver, Benjamin och Theo. I inlägget skriver hon att trots hon är uppvuxen hos mamma så har hon alltid varit pappas prinsessa, och Emilio har alltid funnits där för henne när hon behövt honom som mest.

Bianca och Emilio tillsammans i Palma. Bildkälla: biancaingrosso.se

"För det är tack vare honom som jag är den passionerade kvinnan jag är idag. Jag har sett hans glöd och passion i allt han gör och detta är en man som aldrig ger upp. Oavsett alla motgångar så ger han aldrig upp och han jobbar dagligen på att bli den bästa Emilio han kan bli. Det är nog bättre än vad många av oss gör.", fortsätter Bianca inlägget. 

Läs mer:

Det här gör Bianca Ingrosso varje kväll innan hon somnar

Bianca Ingrosso har plockat ut sitt löshår – se korta frisyren här