Isabella Löwengrip om öppet förhållande: "Inga regler, inget ägande."

Isabella Löwengrip öppnar upp sig om tankarna kring ett öppnare liv - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip ifrågasätter tvåsamheten och skriver att hon tror på ett öppet förhållande med flera män.

Isabella Löwengrip har under en längre tid nämnt på bloggen att hon inte vill vara sambo igen, detta med tanke på affärskvinnans hektiska liv som innehåller mycket resor, arbete och barnen varannan vecka. Tidigare i somras gick hon ut med att det tagit slut mellan henne och expojkvännen Hampus Jarlbo. Men nu delar Isabella med sig av sina tankar kring ett öppet förhållande.

Isabella Löwengrip berättar i ett blogginlägg kring tankarna om ett öppet förhållande. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Det kanske är en fas i mitt liv som jag kanske skrattar åt om några år men idag skulle jag säga att jag lever mer traditionellt som män har gjort i alla år. Fast i en väldigt feminin version. Jag tror på att man kan träffa någon som man hittar en spirituell kärna med men att det kanske stannar där.", skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Isabella Löwengrip skriver i blogginlägget att hennes syn på ett öppet liv och förhållande kan komma att svida i hennes läsares ögon, och menar på att tvåsamheten är grunden i mångas liv. Men hon slår även ett slag för hennes teori om att allt fler relationer kommer bli öppnare i framtiden.

Isabella skriver att hon vill ha ett öppnare liv där hon själv bestämmer. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Jag vill ha min egna ekonomi, mitt egna tak och träffa flera (män)niskor där man hittar olika relationer i varenda en. Ett öppet liv. Jag har mina barn. Jag har tryggheten i mig själv. Det jag uppskattar utöver det är variationen. Olika energier.", skriver Isabella.

Det verkar som 27-åriga Isabella Löwengrip inte är ute efter ett nytt förhållande likt de hon har haft med exen Odd Spångberg och Hampus Jarlbo. Numera verkar inte ett traditionellt förhållande locka entreprenören särskilt mycket. 

Isabella Löwengrip tror på att i framtiden kommer allt fler välja öppna förhållanden. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Jag vill vara mittpunkten i mitt liv och jag har verkligen ingen lust att kompromissa. Därför passar ett litet öppet liv mig bättre. Inga regler, inget ägande. Noll ego. Allt bygger på lust och att man väljer varandra när man vill. Väljer man någon annan ibland är det inte hela världen.", skriver Isabella Löwengrip.

Läs mer:

Isabella Löwengrips nya lyxiga liv – som får fansen att rasa

Isabella Löwengrip hintar om vem hennes nya kärlek är – på Instagram