Therese Lindgren skrapade 100 Trisslotter – så mycket pengar vann hon

Bilden är ett montage. Till vänster ser vi Therese Lindgren och till höger ser vi en lott som skrapas.
Therese Lindgren skrapade 100 trisslotter för 3000 kronor. Så mycket pengar vann hon. - Foto: Jessica Gow och Hasse Holmberg / TT
Dela på Pinterest
Therese Lindgren uppfyllde sin barndomsdröm och skrapade 100 trisslotter i sin senaste Youtubefilm.

Ett vanligt fenomen på Youtube är att köpa in ett berg av lotter för att sedan skrapa dem på en och samma gång och se hur mycket de vinner.

Det har tidigare gjorts av flera Youtubers som Amanda Strand, RandomMakingMovies och Jocke och Jonna.

Men flest lotter skrapades av Manfred. Han köpte in lotter för hela 10.000 kronor och skrapade dem alla i ett naffs. Och låt oss säga så här, han gick inte direkt plus.

Men allt som krävs är ju ändå bara en lott. Och att ha hundra lotter ökar ju chanserna, eller? Att få skrapa 100 lotter och kamma hem storvinsten är en dröm många bär med sig från barndomen.

Therese hakade på Youtube-trenden och skrapade 100 trisslotter. Bild: TT/Jessica Gow.

Therese Lindgren är en av dem som också burit på denna dröm länge och nu tog hon tag i saken och införskaffade sig 100 lotter.

100 lotter tycker man ju ska ge en härligt vinst, på åtminstone några tusenlappar. Den eventuella vinsten hade Therese därför tänkt skänka till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden WWF.

Eftersom en lott kostar 30 kronor så landade slutsumman på 3 000 kronor. Så en vinst på minst 3 000 kronor bör man få ihop för att inte gå minus på kalaset.

Men efter en lång och spännande skrapstund så såg det inte så hoppfullt ut för varken Therese eller WWF... Totalt lyckades hon tyvärr bara skrapa ihop 960 kronor.

Vad kan vi då lära oss på det här? Jo, att investera massa pengar i lotter kanske inte är den bästa idén om man vill tjäna pengar – men det kan vara väldigt spännande!

Se hela Thereses spännande video nedanför.


Mer:

Se hur mycket Therese Lindgren tjänar här!