Justin Bieber dissade Jojo Siwas julklapp – ber nu om ursäkt

Justin Bieber dissade Jojo Siwas bil. Nu raderar han alla kommentarer och ber om ursäkt på Twitter. - Foto: TT/Lionel Cironneau och Instagram/JojoSiwa
Dela på Pinterest
Justin Bieber dissade 15-åriga Jojo Siwas julklapp. Nu har han bett om ursäkt öppet på twitter och raderat sin kommentar från hennes bild på Instagram.

Justin Bieber hamnade i ett riktigt blåsväder efter att han dissat 15-åriga Jojo Siwas julklapp på Instagram. Nu har han raderat sin kommentar på hennes bild, bett om ursäkt på Twitter och Jojo själv har gett ett legendariskt svar.

Jojo Siwas är en 15-årig amerikansk dansare, sångerska och skådespelare som är känd från Youtube. På Instagram driver hon kontot @itsjojosiwa där hon har över 7,7 miljoner följare.

Justin Bieber var inte överförtjust i Jojos nya bil. Bild: Instagram/JojoSiwa

Under julen la Jojo upp en bild på sin nya bil och skrev "BEST CHRISTMAS EVER". På bilden visade hon upp sin nya bil som lackats i färgglada färger och på motorhuven var ett självporträtt av hennes ansikte målat.

Men Justin blev inte direkt imponerad utan han kommenterade "Bränn den", inte bara en gång, utan tre gånger...

Bild: Instagram via Cosmopolitan.

Hans kommentar fick flera hundratusentals likes och Jojo svarade på en av dem och skrev "Bränn något du själv äger".

Kommentarerna försvann efter ett tag på bilden och Justin tog till Twitter för att be om ursäkt och förklara vad han faktiskt menade.

... Och även det hade Jojo ett roligt svar på...

Men som om det inte var en "Clap back" nog så lade Jojo ut en bild som blev "grand finale" för deras lilla beef och det var verkligen spiken i kistan.

Bild: Instagram/JojoSiwa

"Bränn den" skrev hon till bilden.

Trots denna fejd på Instagram så var 2018 ett riktigt bra år för Justins del. Han fann sitt livs kärlek, gifte sig och skaffade hund. Han och supermodellen Hailey Bieber har inte bara förevigat sin kärlek med ringar, utan de har även tatuerat sig och Justin placerade sin tatuering i ansiktet. Se vad den ska föreställa i videon nedanför.

Mer:

Därför gråter Justin Bieber över Selena – efter bröllopet med Hailey

Justin Bieber har tatuerat ansiktet för Hailey Baldwin