Justin Biebers mamma visar vad hon faktiskt tycker om Hailey på twitter

Justin Bieber tillsammans med sin mamma Pattie och till höger ser vi Justin och Hailey.
Justin Biebers mamma Pattie Mallettes ord om Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Justin Bieber är nygift med supermodellen Hailey Baldwin. Men hur är egentligen Haileys relation till svärföräldrarna? Justins mamma, Pattie, har nu sagt sitt.

2018 har varit ett hektiskt år för Justin Bieber på kärleksfronten. I början av året så dejtade han Selena Gomez och paret såg ut att sprudla av så mycket kärlek att vi själva fick fjärilar i magen av att se dem.

Men efter några månader började det ryktas om att paret gjort slut – och helt plötsligt dök en ny tjej upp vid Justins sida – Hailey Baldwin.

Eller, ny och ny är kanske fel ord. I en gammal video, från 2009, så får vi se parets första möte och det är verkligen urgulligt. Under en av Justins konserter får Hailey möjlighet att träffa honom och nu idag, 9 år senare, så är de gifta.

Justin och Hailey syns ofta sida vid sida. Bild: Stella Pictures

Hailey och Justin började dejta i början av sommaren 2018 och de förlovade sig på Bahamas i juli.

För några veckor sen blev det även officiellt att paret hade gift sig i smyg sig när Hailey valde att avslöja nyheten på sin Instagram.

Så, Justin och Hailey Bieber är lyckligt gifta. Men vad tycker Justin Biebers mamma, Pattie Mallette om sin nya svärdotter Hailey? Det var minst sagt snabba puckar när paret gick från singlar till äkta makar.

Pattie fick Justin när hon var tonåring. Bild: Stella Pictures

I helgen så fyllde Hailey Baldwin år och paret firade hennes 22-årsdag tillsammans med familjen och på Twitter passade Pattie på att uttala sig om sin nya svärdotter.

"Grattis på födelsedagen @HaileyBaldwin!! JAG ÄLSKAR DIG!! Jag är SÅ tacksam för att ha dig som min dotter!!!", skrev Pattie på Instagram.

Det värmer alltid lite extra i hjärtat när man ser någon man älskar tillsammans med en person som gör den lycklig. Så vi förstår Patties glädje.

Efter att paret gifte sig så gick Justin Biebers tatuerar ut med att paret hade gjort kärlekstatueringar till varandra. Han avslöjade även att Justin ska ha placerat sin tatuering i ansiktet. Se mer om Justins nya ansiktstatuering i videon nedanför.

Mer:

Justin Biber har tatuerat ansiktet för Hailey Baldwin

Här är allt som hänt mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin