LaGaylia Frazier från juryn i Talang – 5 saker att veta

Allt du vill veta om LaGaylia Frazi​er från Juryn i Talang 2018. - Foto: Talang/TV4
Dela på Pinterest
Var bor egentligen LaGaylia Frazier? Vad heter hon på Instagram och när fyller hon år? Vi har svaren på alla dina frågor.

1. Hur gammal är LaGaylia Frazier?

LaGaylia föddes 1961 och är idag 57 år gammal. Hon firar sin födelsedag två dagar efter Alla hjärtans dag, den 16 februari.

2. Var kommer LaGaylia Frazier ifrån och var bor hon idag?

LaGayla Frazier kommer ursprungligen från USA. Hon föddes i det soliga Miami, Florida 1961, sedan flyttade hon till Sverige som 40-åring. Till en början bodde hon i Sundsvall men idag är hon bosatt i Stockholm där hon just nu jobbar med Talang.

3. Vad jobbar LaGaylia Frazier med?

LaGaylia jobbar som artist och ligger bakom låtar som "Tonight" och "Shake it". Innan hon valde att satsa allt på sången var hon inne på att bli pianist då hon spelat piano sedan hon var fem år gammal. Hennes CV är väldigt långt och hon har uppträtt på stora galor, medverkat i musikaler och agerat programledare tidigare.

4. Vad heter LaGaylia Frazier på sociala medier?

På Instagram hittar du henne under namnet @lagayliafrazier. Där driver hon ett konto med strax över 100 000 följare. Varje dag uppdaterar hon med bilder från Talang och sin vardag.

5. Är LaGaylia gift?

Många söker på "Lagaylia Frazier gift" på Google. Men när du söker det kommer det inte dyka upp en bild på varken en man eller hustru till LaGaylia. Hon är nämligen singel!

6. Hur många säsonger av Talang har LaGaylia varit med i juryn?

Lagaylia har varit en del av juryn i talang sen 2017. Detta innebär att den säsongen som sänds nu är hennes andra säsong tillsammans med Alexander Bard, Bianca Ingrosso och David Batra.

En annan jurymedlem i Talang är Bianca Ingrosso. Under förra året blev det dock för mycket för Bianca, vilket tillslut resulterade i att hon en dag bröt ihop efter inspelningen. Se vad som hände i videon nedanför.

Mer:

Bianca Ingrosso bröt ihop efter Talang: "Grät hysteriskt och skrek"

Här är allt du vill veta om Biancas pojkvän Philippe