Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Davids Tengblad revanch-dans i Talang 2019 träffar oss rakt i hjärtat

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
David Tengblad, 11 år, är trött på mobbning och tuffa dagar. I kvällens avsnitt av Talang 2019 dansar han för alla som har tryckt ner han i livet. "Det är en revansch", säger han.

Dansen har alltid varit en trygghet för 11-åriga David Tengblad från Sundbyberg som ikväll deltar i Talangjakten i TV4. I kvällens uppträdande i Talang 2019 berättar han om att han tidigare har varit mobbad och haft det svårt, men att han alltid har trott på sig själv. 

– Jag har alltid tänkt ”David, du kommer bli något en dag, fortsätt kämpa”, säger han i tv-rutan.

En förebild är hans mamma som alltid har stöttat honom genom den jobbiga tiden. Hon finns också där för att lindra nervositeten innan framträdandet. 

– Det är en revansch för alla som har tryckt ner mig i livet, säger David i programmet.

Han berättar att dansen får honom att slappna av och låta allt negativt flyta av, och efter ha sett framträdandet förstår vi vad han menar!

David hyllas i Talang 2019

11-åriga David imponerade extra mycket på Alexander Bard, men även de andra tre jury-medlemmarna blev tagna av hans danskoregrafi. I programmet berättar Bard att han direkt visste att han skulle få se ett riktigt ”performance” när David kom ut på scen. 

– Du har supertalang och har sådan känsla och är 11 år! Det är helt otroligt, säger han.

Bianca Ingrosso får inte fram så mycket mer än några få ord.

– Asså David, Wow! 


Se Davids dansframträdande här!

Mer: 

Bianca Ingrosso bröt ihop efter Talang: "Grät hysteriskt och skrek"

Saga Ludvigssons framträdande i Talang 2019 får juryn att tappa hakan