Så ser Carolas och Runars son Amadeus Sögaard ut idag

På bilden ser vi Amadeus år 2007. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Carola Häggkvist ser vi ständigt i rampljuset, men någon vi sett betydligt mindre är hennes son Amadeus Sögaard. Sist vi såg han var han ett litet barn – så här ser han ut idag!

Sångerskan Carola Häggkvist är nu 52 år gammal och lever ihop med Jimmy Källqvist och hennes yngsta adopterade barn Zoe. På sociala medier får Carolas följare se mycket av Zoe, till skillnad från hennes andra barn. Från Carolas tidigare förhållande med Runar Sögaard fick hon nämligen en son – Amadeus Sögaard. 

Amadeus Sögaard satsar på fotbollskarriären

Istället för att gå i sin mammas fotspår och satsa på musiken har Amadeus hittat sin egna hobby. Just nu spelar han nämligen fotboll i IK Frej Täby och har ett A-lagskontrakt med Superettan-laget. Innan dess hörde han till IF Brommapojkarna.  

Idag har han växt upp och blev i januari 22 år gammal. För tillfället bor han tillsammans med sin pappa Runar i Nacka. Men trots att Amadeus är Carolas son har han inte setts överdrivet mycket i rampljuset. 

Om han fattar tycke för musiken återstår att se, men en sak som i alla fall är säker är att Amadeus satsar stenhårt på sin karriär inom fotbollen. I en tidigare intervju med Aftonbladet berättade han om sina framtida mål.

– Mitt långsiktiga mål är att bli en världsback. Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är de för små, tycker jag, sa han då.

Så ser Carola och Runars son Amadeus ut idag 

På Amadeus Instagram, med över åttatusen följare, delar han med sig av fotbollsbilder men också foton på familjen. Där syns han och Zoe och hans mamma Carola. 

Ja, från när vi såg han sist ser han definitivt annorlunda ut. Se hur Amadeus ser ut idag på bilden nedan.


Amadeus är idag 21 år gammal. Foto: Instagram/amadeussogaard


En annan person som har blivit riktigt hunkig och helt ändrat utseende är killen som spelade Jonte i Eva & Adam, ja du minns väl? Titta i videon nedan för att se hur han ser ut idag. 

Mer: 

Fyra födelsedagar och ett fiasko – så här ser Petra ut 17 år senare

10 year-challenge – så såg kändisarna ut för 10 år sedan