Zara Larsson gör filmdebut i "Eld och lågor" – nu gör hon succé

Zara Larsson ser vi just nu på bioduken. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Vi ser Zara Larsson överallt – och nu också på bioduken. I den nya aktuella filmen "Eld och lågor" gästspelar hon med sin splitternya låt "When I'm not around".

Zara Larsson är inte bara artist, nu syns den svenska världsstjärnan också på filmduken. Nu gästspelar hon nämligen i den nya biofilmen i "Eld och lågor" – och vi är riktigt spända på att få både höra och se henne! 

Zara Larsson gästspelar i ny film

På bioduken ses Zara Larsson sjunga låten "When I'm not around" som är en ny egenskriven låt. I en intervju med Aftonbladet berättar filmens regissörer Björn Stein och Måns Mårlind att de letade efter en person som inte var "den typiska personen som gör covers". 

– ”Vem”, tänkte vi och kom fram till Zara Larsson. Vi kontaktade hennes management och presenterade vår idé, berättar regissörerna till Aftonbladet. 

I filmen ville de utgå från låten "Love will tear us apart", men idén och planerna ändrades snabbt när artisten istället spelade upp sin nya låt – och regissörerna fall pladask.

Zara Larsson är gör biodebut. Foto: Stella Pictures


Handlingen i "Eld och lågor"

Men för den som har missat, vad handlar den bioaktuella filmen "Eld och lågor" om? Jo, tittaren tas tillbaka till 1940-talet och får djupdyka i en förbjuden kärlek mellan Ninni och John. I filmen får vi också följa med på allt som händer mellan de konkurrerande nöjesparkerna Gröna Lund och Nöjesfältet på Djurgården – en berättelse som är baserad på en sann historia.

Frida Gustavsson, som är känd för att vara modell, spelar Ninni i filmen och gör sin skådespelardebut. John spelas av Albin Grenholm. Andra skådisar som vi får se på bioduken är Helena af Sandeberg och Robert Gustafsson. 

Kanske är det dags för ett biobesök snart? Redan nu kan du nämligen se filmen! 


Zara Larsson är just nu superaktuell! Nyligen avslöjade artisten att hon kommer turnera med brittiske sångaren Ed Sheeran i sommar. Vill du veta mer? Kika i videon nedan för att ta reda på var i Europa du kan se de framträda. 


Mer:

Zara Larsson gör låt med Ariana Grande

Så mycket Zara Larsson betalt för en Instagram-bild