Mest läst

Stjärntecken som passar ihop sexuellt - Se din bästa matchning!

Beroende på ditt stjärntecken kan du tända på olika saker. - Foto: Pexels / Unsplash
Dela på Pinterest
Vad går du igång på och vad gör dig riktigt avtänd? Beroende på ditt stjärntecken kan det skilja sig rejält enligt astrologen Aliza Kelly. Titta i listan nedan för att se om ditt stjärntecken stämmer in på dig!

Hur passar olika stjärntecken ihop sexuellt?

Enligt astrologen Aliza Kelly kan ditt stjärntecken urskilja vad du går igång på och vad som får dig riktigt avtänd. Kanske kan det hjälpa dig att förstå hur du själv eller din partner fungerar. Med hjälp av astrologen listar vi hur vi tänker och agerar när det kommer till sex och relationer. Stämmer ditt horoskop in på dig?

-> Läs mer om Stjärntecken!

Vad tänder Fiskarna 19/2-20/3 (eller 22/2-22/3) på?

Typiskt för fiskarna är att de är mycket empatiska och spirituella. Därför är det inte kanske inte till någons stora förvåning att just fiskarna dras till att känna djup och själslig kontakt med sin partner. Fiskarna är nyfikna och upptäcker gärna nya saker. Så länge du inte är sträng och krävande med en fisk och istället är öppensinnad och flexibel kommer fisken följa dig i din riktning. 

Vad tänder Väduren 21 mars -19 april (eller 22/3-22/4) på?

Väduren är känd för sin impulsivitet som tar dem genom livet. Med vädurens starka passion tänder de på plötsliga, oväntade och lustfyllda situationer. En stark känsla av att vilja hångla upp någon på krogen är inget märkvärdigt för en vädur. Snabbt ska det gå! Om du är ute efter förspel är kanske inte den impulsiva väduren något för dig. 

Vad tänder Oxen 20 april – 21 maj (eller 22/4-22/5) på?

Oxen är det mest romantiska stjärntecknet av alla. De vill utforska alla sinnen vilket innebär att deras lust är starkt kopplat till ljud, smak, syn, lukt och känsel. Vin, choklad, en skvätt sprutgrädde, ljus och oljor. Allt som kan öppna flera sinnen åt gången uppskattas av oxen och förhöjer lusten. Dock är slarv inget som en oxe uppskattar, så se till att rummet är städat innan oxen gör entré.

Vad tänder Tvillingarna 22 maj – 21 juni (eller 22/5-22/6) på?

Tvåsamhet är det som symboliserar tvillingarna, men en trekant behöver dock inte vara en tvilling emot. Tvillingar utstrålar karisma och gillar att testa nya saker. De har en förkärlek till kommunikation, så ett förspel redan via telefonen är inget oväntat. En tvilling är öppen för det mesta, så släpp lös! Då kommer din tvilling att uppskatta dig rejält.  

Vad tänder Kräftan – 22 juni – 22 juli (eller 22/6-22/7) på?

För kräftan som är något mer känslig är intimitet uppskattat. En annan sak med kräftan är att de måste känna sig säkra innan de lämnar sin trygga zon. Trygghet får kräftan genom fysisk närhet och att mysa, skeda och smeka omsorgsfullt faller dem helt i smaken. En kräfta uppskattar ömsesidig njutning, så var beredd på att det måste vara jämställt och på bådas villkor. Deras känslor gömmer de gärna undan och de är inte rädda för att hugga i med klorna när det behövs. 

Vad tänder Lejonet 23 juli – 22 augusti (eller 22/7-22/8) på?

Lejonet gillar drama och kan vara något teatraliska, så bli inte förvånad om sovrummet förvandlas till en scen. Lejonet gillar att showa och visa upp sig, men det bästa ett lejon vet är att känna sig önskade och uppskattade. Att vara efterlängtat, bli utbjuden på lyxiga dejter och att bli uppvaktad med pompa och ståt får lejonet att gå igång.  Men vid minsta tecken på att du är avvisande kommer de surt att vända på klacken.

Vad tänder Jungfrun 23 augusti – 22 september (eller 22/8-22/9) på?

Att en jungfru skulle vara pryd som kanske många tror, stämmer inte. Det är snarare motsatsen. En jungfru är hungrig, sexuell och tar gärna vara på varje minut av njutning. Även jungfrur dras till kommunikation och uttrycker gärna vad de känner och tänker verbalt. En jungfru är pedant och mycket för detaljer och äcklas därför lätt av saker som känns ohygieniska och olämpliga. Välj därför en nybäddad säng för att undvika komplikationer med en jungfru. 

Vad tänder Vågen 23 september – 22 oktober (eller 22/9-22/10) på?

Vågen representerar kärlek samt skönhet och tar hand om sin partner med omsorg. Elegans och sofistikation är något som får vågen att gå igång. Så börja med att blanda vågens favoritdrink och sätta på stämningsfull musik. Bara det kommer du långt på om du vill charma en våg. Även om vågen är fysisk är sättet att nå dem på via sinnet. Det spelar alltså ingen roll om du är bäst i sängen, du måste också vara en härlig person. 

Vad tänder Skorpionen 23 oktober – 22 november (eller 22/10-22/11) på?

Skorpionen är ett erotiska stjärntecknen. Deras energi är en kombination av ångande passion och själsligt emotionell intimitet. Maktspel med dominans och underkastelse är något som passar en skorpion samt att utforska nya saker. Att utforska något förbjudet sätter inga käppar i hjulet för en skorpion, men var medveten om att allt som görs måste göras med en fingertoppskänsla. Kemin är det viktigaste och den sexuella spänningen måste vara påtaglig. 

Vad tänder Skytten 23 november – 21 december (eller 22/11-22/12) på?

Är du på jakt efter att utforska nya saker och tas med på ett äventyr är skytten för dig. Fysisk närhet ger skytten möjlighet att upptäcka och utveckla sin emotionella sida. Att göra något utanför boxen som kan vara farofyllt är inget som stoppar en skytte, så att mysa inför publik kan komma på tal. Sentimentala grejer är inget för en skytte som istället ägnar sig åt en lekfullhet förförelse. 

Vad tänder Stenbocken 22 december – 19 januari (eller 22/12-22/1) på?

Det mest ambitiösa stjärntecknet är stenbocken och det gäller på alla plan. I en kombination av att vara underhållande tar det också leken på allvar, vilket den förväntar sig att du också gör. Privatlivet ska vara lustfyllt så förvänta dig ett fartfyllt och intimt liv med en stenbock. Mycket snack och lite verkstad är dock inget för en stenbock. Fysisk beröring är stenbockens grej, men ett mysigt sms hit och dit kan du alltid slänga iväg!

Vad tänder Vattumannen – 20 januari – 18 februari (eller 22/1-22/2) på?

Vattumannen är det mest säregna stjärntecknet och har huvudet uppe bland molnen. Som rebeller gillar det allt som går utanför ramarna och följer gärna inte strömmen. Att använda nya och främmande saker i sänghalmen är något som kan vara uppskattat hos en vattuman, då det traditionella inte lockar speciellt mycket. 

Läs mer: 

Därför är det så enkelt att dumpa en Vattuman :(

Vem passar oxen med?

Vilka stjärntecken passar ihop med kräftan?