Så träffade Bonde söker fru-Simon nya flickvännen

Bonde söker fru, Simon Ohlsson, kärlekslivet, flickvän
Bonde-Simon blev snabbt en favorit i tv-rutan bland svenska folket. - Foto: TV4/ Bonde söker fru
Dela på Pinterest
Bonde söker fru-Simon har hittat kärleken igen. Nu berättar han om hur de träffades och om de bubblande känslorna i kroppen. "Jag har fallit för henne", säger han till Aftonbladet Nöje.

Simon Ohlsson, 27 år, känner du troligen igen från tv-rutan under 2018. Då var har nämligen med i Bonde söker fru där bönder letar efter den stora kärleken. I programmet var det Frida som fick stanna kvar på gården, men när de skulle iväg på en romantisk utlandsresa kom hon aldrig. 

Simon har gått vidare sedan det tuffa uppbrottet och har nu hittat en ny kärlek. I en intervju med Aftonbladet berättar bonde-Simon att han är överlycklig och ger oss lite detaljer om den nya flickvännen.

– Det är en väldigt bra tjej och hon är underbar på alla sätt och vis. Jag har fallit för henne, berättar han till Aftonbladet Nöje.

Så träffades bonde-Simon sin nya kärlek

Ännu har vi inte fått se någon bild på flickvännen och han ger oss inga ledtrådar om det nya kärlekslivet på sina sociala medier. Simons Instagram-konto uppdaterades nämligen senast i julas då han skrev att han mår bra trots allt som hände i programmets slut. 

Vi vet inte exakt när Simon träffade sin nya tjej, men i intervjun berättar han att romansen började på Facebook. Efter att ha chattat ett tag möttes de i verkligheten, och då sa det klick!

– Det känns så bra när jag är med henne och jag kan vara mig själv. Vi trivs väldigt bra i varandras sällskap, säger Simon. 


Sedan Simon var med i Bonde söker fru har han uppmärksammats i media. Men hur bra koll har du egentligen på bonden? Visste du till exempel att Simon inte själv sökte till programmet? Istället var det hans två vänner som anmälde honom efter att de skämtade om det. Ta reda på fler saker om bonde-Simon i videon nedan.

Mer:

Efter Bonde söker fru – så här lever bönderna idag

Bondeparet visar inte dotterns ansikte – här är anledningen

Källa: Nöjeslivet