En bubblande nyhet! Nu finns en rosa gin på Systembolaget

Gordon’s Pink Gin, alkohol, dryck, nyhet
Kommer du prova den rosa nya drycken? - Foto: Gordon’s Pink Gin & Unsplash
Dela på Pinterest
Färgen är inte allt, men vi måste erkänna att den bidrar till en viss känsla. Nu kommer en rosa gin till Systembolaget!

Snart, snart, snart så öppnar uteserveringarna och solen tittar förhoppningsvis fram och är här för att stanna. Trots att det ännu är för kallt att festa loss utomhus får denna nyhet oss att längta till varmare grader. 

Det var inte så länge sedan som unicorn-vinet gjorde succé och var den stora snackisen. Nu kommer istället en ny spännande dryck. På Systembolaget hittar du en rosa gin – perfekt till våren och sommarens alla fester! 

Det är Gordon's Pink Distilled Gin som nu kommer till Sverige och den rosa färgen får oss att vilja köpa den direkt. Smaken bjuder på en touch av röda vinbär tillsammans med jordgubbar och hallon. Hur gott?!

Planerar du in en rolig fest eller ska ha drinkkväll med tjejerna kan den bubbelgumsrosa nyheten vara något att spana in. Från och med fredag, den 1 mars, kan du köpa flaskan på Systembolaget för 249 kronor.

Rosa gin-drycken finns nu på Systembolaget. Foto: Gordon’s Pink Gin

Gillar du att prova på nya drycker kan du inte ha missat Unicorn tears-vinet. Det sägs att det innehåller äkta "unicorn tears" (ja man får tro vad man vill...) I videon svarar vi på alla frågor du vill veta om den unika drycken. Vad kostar en flaska, var köper man den och hur smakar ett unicorn-vin egentligen?


Mer:

Här är bion där du får ta med hunden – och dricka obegränsat med vin

Starbucks nya dryck får folk att gå bananas – och vi förstår varför