Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Såg du Starbucks-missen i Game of Thrones? Nu svarar HBO på hysterin

Såg du missen med Starbucks-koppen?

Dela på Pinterest
En kvarglömd kaffemugg från Starbucks i en scen av Game of Thrones väckte uppmärksamhet bland alla tittare. Nu svarar produktionsbolaget HBO och förklarar vad som hänt.

Game of Thrones är inne på sista och åttonde säsongen och i det senaste avsnittet var det något som tittarna påpekade direkt. Har du hängt med? Snacket handlade nämligen om att det var en kvarglömd Starbucks-kaffe på bordet i en scen. 

Twitter-flödet är nu fullt av spekulationer om muggen som troligen inte var tänkt att vara just där... En användare skriver: "Starbucks-kaffe i avsnittet, WTF". 

Twitter GOT
       Foto: Twitter/@iengineersab

Eftersom Starbucks-kaffet väckte så stor uppmärksamhet på sociala medier världen över har nu HBO, som producerar serien, gett svar på tal. På Game of Thrones Twitterkonto skriver de:

"Nyheter från Winterfell. Latten som sågs i avsnittet var ett misstag. Daenerys hade beställt örtte."

Game of Thrones
    Foto: Twitter/ @GameofThrones

Summan av kardemumman: Starbucks-kaffet var ett örtte som egentligen inte skulle vara med när scenen spelades in. Vad nästa snackis om den populära serien blir återstår att se i de två sista avsnitten...


Är du less på allt snack om GoT och känner mest "nej" när folk börjar prata om serien? Då borde du titta i videon nedan där vi listar åtta saker du garanterat kommer känna igen dig i.

Här är trailern till Game of Thrones säsong 8 avsnitt 5