Såg du Starbucks-missen i Game of Thrones? Nu svarar HBO på hysterin

Såg du missen med Starbucks-koppen? - Foto: HBO/ Game of Thrones
Dela på Pinterest
En kvarglömd kaffemugg från Starbucks i en scen av Game of Thrones väckte uppmärksamhet bland alla tittare. Nu svarar produktionsbolaget HBO och förklarar vad som hänt.

Game of Thrones är inne på sista och åttonde säsongen och i det senaste avsnittet var det något som tittarna påpekade direkt. Har du hängt med? Snacket handlade nämligen om att det var en kvarglömd Starbucks-kaffe på bordet i en scen. 

Twitter-flödet är nu fullt av spekulationer om muggen som troligen inte var tänkt att vara just där... En användare skriver: "Starbucks-kaffe i avsnittet, WTF". 

       Foto: Twitter/@iengineersab

Eftersom Starbucks-kaffet väckte så stor uppmärksamhet på sociala medier världen över har nu HBO, som producerar serien, gett svar på tal. På Game of Thrones Twitterkonto skriver de:

"Nyheter från Winterfell. Latten som sågs i avsnittet var ett misstag. Daenerys hade beställt örtte."

    Foto: Twitter/ @GameofThrones

Summan av kardemumman: Starbucks-kaffet var ett örtte som egentligen inte skulle vara med när scenen spelades in. Vad nästa snackis om den populära serien blir återstår att se i de två sista avsnitten...


Är du less på allt snack om GoT och känner mest "nej" när folk börjar prata om serien? Då borde du titta i videon nedan där vi listar åtta saker du garanterat kommer känna igen dig i.

Här är trailern till Game of Thrones säsong 8 avsnitt 5