Vår tid är nu säsong 4: Premiär, handling och skådespelare

Vår tid är nu säsong 4
Vår tid är nu gör en specialsäsong 2020. - Foto: SVT/ Vår tid är nu
Dela på Pinterest
Glädjebeskedet! Succéserien Vår tid är nu får en säsong 4. Ta reda på premiärdatumet, vad avsnitten kommer handla om och vilka skådisar vi ser i tv-rutan.

Vår tid är nu är snart i tv-rutan igen. Hösten 2019 väntas nämligen den tredje säsongen av succéserien börja sändas på SVT. Det har länge spekulerats om det blir fler avsnitt och Ulf Kvensler, manusförfattare, var tidigare tveksam till en fortsättning. 

– Jag tror inte serien kan hålla på hur länge som helst och fortfarande vara samma serie. Dels tillhör det seriens DNA att vi rör oss snabbt framåt i tiden, vi tecknar långa episka bågar som sträcker sig över flera år, sa han då i en intervju med Expressen.

Det har med andra ord länge spekulerats om succéserien ska fortsätta – och nu får vi äntligen beskedet. Det förväntas bli ännu en säsong, nämligen en specialsäsong på fyra avsnitt!

Så blir handlingen 

I specialsäsongen ska familjen Löwander och Djurgårdskällarens personal driva sommarrestaurang i Stockholms skärgård. Vid den här tiden har Nina precis blivit utskriven från sjukhuset och är fortfarande gift med sin man Erik som hon har dottern Christina med.

Hennes riktiga kärlek, Calle, är tillsammans med Sonja och de planerar tillsammans sommarsemestern (fast Calle egentligen inte kan tänka på något annat än Nina).

Foto: SVT/ Vår tid är nu

Skådespelarna i Vår tid är nu

Vi ser såklart Hedda Stiernstedt, Suzanne Reuter och Charlie Gustavsson i serien. Även Peter Dalle, Josefin Neldén, Anna Bjelkerud, Adam Lundgren, Rasmus Troedsson och Malin Persson är med i den kommande säsongen.

Mattias Nordkvist, som i serien har rollen som Gustaf Löwander, är dock inte med i säsong fyra.

Då har Vår tid är nu säsong 4 premiär

Planerna är att säsong fyra ska spelas in i augusti och ha premiär julen 2020 och kommer utspela sig från sommaren 1951, drygt ett halvår efter att första säsongen tog slut.  

Trots att det är ett ganska långt tag kvar tills vi får se sista och fjärde säsongen av Vår tid är nu har vi säsong tre att se framemot. Säsong 4 förväntas sändas julen 2020.

Källa: Expressen, Spoiler Alert

En annan serie som just nu snackas om världen över är Game of Thrones. I slutet av säsong åtta gör Daenerys en insats som har väckt många känslor bland alla fans. Nu förklarar serieskaparna varför hon gjorde som hon gjorde. Se i videon nedan.

Mer:

Sveriges placering i Eurovision 2019 – enligt oddsen