Förändringen i kvartsfinalen av Let's Dance: Så går duellen till

Så avgörs kvartsfinalen i Let's Dance 2019. Dessa kändisar är kvar. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Ikväll ser upplägget i Let's Dance lite annorlunda ut. Det är fyra par kvar som kommer få göra upp om platserna i semifinalen på ett annat sätt än tidigare...

Let's Dance 2019 börjar lida mot sitt slut och i kvällens program är det självaste kvartsfinalen som ska avgöras. Fyra danspar ska bli tre och det är en duell som kommer avgöra vilka som går vidare till semifinal.

Vilka kändisar är kvar i Let's Dance?

Från början var det elva danspar i Let's Dance 2019. Men vecka efter vecka har en efter en röstats ut och nu återstår det bara fyra danspar.

Realityprofilen Lancelot Hedman Graaf med sin danspartner Linn Hegdal.

Människorättsaktivisten Linnea Claeson och Jacob Persson.

Skidskytte-proffset Magdalena Forsberg som efter tre byten av danspartner nu dansar med Tobias Karlsson.

Programledaren Kristin Kaspersen och Calle Sterner.

Magdalena Graaf har haft tre olika danspartners. Bild: Stella Pictures.

Hur kommer kvartsfinalen i Let's Dance gå till?

Kvartsfinalen ser lite annorlunda ut jämfört med tidigare program. Ikväll kommer tävlingen vara uppdelad i två ronder. Samtliga par kommer dansa en dans i den första ronden. Därefter ger juryn sin poäng och tittarna får rösta och säga sitt. De två paren som får högst poäng får gå vidare direkt till final medan de andra två får göra upp i en duell.

Duellen i Let's Dance 2019 kvartsfinal

I duellen kommer två av paren få visa upp en ny dans som de fått öva in under veckan. Det paret som går vinnande ur duellen kniper därmed platsen till semifinalen som är nästa vecka.


Allt kan hända i Let's Dance och det har varit en händelserik säsong. Sigrid och Robin stoppades av TV4 inför deras fredagsnummer och Magdalena Forsberg har fått byta danspartner hela tre gånger. Se orsaken till hennes byte av danspartner i videon nedanför.

Mer:

Därför byter Magdalena Forsberg danspartner i kvällens Let's Dance

Robin Bengtson och Sigrid Bernson stoppas av TV4 inför kvällens Let's Dance