Let's Dance-aktuella Kristin Kaspersen – 7 saker om programledaren

Kristin Kaspersen och Calle Sterner, Let's Dance 2019, dans, tävling, final
Kristin dansar med Calle i finalen av Let's Dance 2019. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kristin Kaspersen känner nog de flesta igen från tv-rutan. Nu är hon aktuell i finalen av Let's Dance 2019. Här är allt du vill veta om programledaren.

Vad är Kristin Kaspersens ålder?

Hon är född 1969 och fyller år den 30 september. Nu är hon 49, men år 2020 fyller hon 50 år. 

Vad heter Kristin Kaspersens barn och tidigare män?

Kristins mamma, som tyvärr har gått bort, var Barbro Margareta Svensson, även känd som "Lill-Babs". Kristin har två söner. Filip Kaspersen Lamprecht, som hon fick tillsammans med Martin Lamprecht, och Leon Fahlén från sitt senaste förhållande med Hans Fahlén.

Filip Kaspersen Lamprecht kanske du känner igen från sociala medier och i tv-rutan? Han är nämligen tillsammans med profilen och artisten Peg Parnevik.

Kristin med sin son Leon Fahlén. Foto: Stella Pictures

Är Kristin Kaspersen norsk?

Ja, faktiskt! Kristin växte upp i Norge, men flyttade sedan till Sverige i Stockholm. Hennes pappa, Kjell Kaspersen, var nämligen landslagsmålvakt i fotboll i Norge. Kristin pratar idag både norska och svenska.


Vilka program har Kristin varit programledare i?

Kristin har bland annat programlett Nyhetsmorgon, Idrottsgalan, Melodifestivalen och Fångarna på fortet och är en av Sveriges främsta kvinnliga programledare.


Vem dansar hon med i Let's Dance 2019?

I danstävlingen Let's Dance har hon tagit sig hela vägen till final och gör upp om vinsten den 31 maj i tv-rutan. Hon dansar med Calle Sterner och möter Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson.

Danspartnern i programmet är Calle Sterner. Foto: Stella Pictures

Vilken dans dansar Kristin Kaspersen i finalen av Let's Dance?

I fredagsfinalen dansar hon först en cha cha och dans nummer två blir en slowfox. Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson kör istället en paso doble och rumba. Det blir även ett uppträdande med ett shownummer för båda paren!

Vad heter Kristin Kaspersens blogg och Instagram?

På Instagram hittar du henne under namnet @kaspersen där hon nu bland annat delar minnen från Let's Dance-tiden. Hon har tidigare bloggat på adressen blogg.kristinkaspersen.se men har inte uppdaterat sidan de senaste månaderna. 


Vill du veta mer om hennes son, Filip? I videon nedan har vi listat allt du vill veta.

Mer:

20 fakta om Sigrid Bernson från Let's Dance 2019