McDonald’s levererar burgare – direkt till din picknick

McDonalds, picknick, leverans
Nu kan du få burgare från McDonalds levererade till din picknickfilt. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ute på picknick och är sugen på en hamburgare? Med McDonalds nya tjänst kan du få burgare levererade till dig – vart du än befinner dig.

Det är sommar, det är varmt och kanske planerar du för en härlig dag i parken? Nu har McDonalds tagit fram en ny tjänst som levererar hamburgare raka vägen till ditt picknickhäng. Ja, det är sant! 

Hamburgerkedjan lanserar nu en speciell picknickfilt som ska visa din geopositionering. Genom att skanna QR-koden på filten kan matbudet ta reda på din exakta location och du kan sedan beställa mat från McDelivery.

Så får du tag i McDonalds's picknickfilt

Sofie Lager, som är marketing manager på McDonald’s i Sverige, säger att de gillar att överraska gästerna med nya smarta lösningar.

– Vi har redan sett vilken succé McDelivery gjort sedan vi lanserade leveranser för drygt ett år sedan, och nu under sommaren vill vi också ge alla picknicknjutare chansen att få sin BigMac och Happy Meal direkt till filten, säger hon vidare.

Men tyvärr finns filtarna bara i begränsad upplaga och för att få tag på en måste du vara med och tävla genom McDonalds sociala medier och app. Uber Eats, Wolt eller McDelivery måste också finnas i staden du befinner dig i för att det ska gå att beställa.

Foto: Instagram/ mcdonaldssverige

En annan känd matkedja, MAX, har släppt en ny smak på årets lyxshake och vi tror den kommer gå hem. Ta reda på smaken och när du kan köpa den i butik i videon.

Mer:

Systembolaget börjar med hemkörning av alkohol – då kan du beställa

8 roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar