"Cruella De Vil" blir ny film – se Emma Stone i huvudrollen

Cruella De Vil, Emma Stone
Emma Stone spelar Cruella i nya filmen. - Foto: Stella Pictures & Cruella De Vil
Dela på Pinterest
Barndomsklassikern "Cruella De Vil" görs om på nytt! I Disney's nya film ser vi Emma Stone spela den elaka skurken.

Det har varit LejonkungenDen lilla sjöjungfrun och Mulan – och vi har fortfarande inte tröttnat. Nu spelas ännu en film in och det är en riktig klassiker som troligen väcker många barndomsminnen. Cruella De Vil görs nu i ny tappning och blir en live action-film! 

Vi kommer alltså återigen få följa handlingen om den elaka skurken som stjäl dalmatinerna i hopp att kunna göra pälsar av dem – och den stora kampen om att få de små valparna tillbaka.

Skådespelerskan Emma Stone tar plats i huvudrollen som Cruella De Vil och Disney har redan nu gett oss en sneak peak över hur hon ser ut i den nya karaktären. Känner du igen henne?

Cruella De Vil spelas av Emma Stone i den nya filmen. Foto: Disney

Då har Cruella De Vil biopremiär

Filmen utspelar sig under 1970-talet och där får vi också se andra kända ansikten såsom Emma Thompsom, Joel Fry och Paul Walter Hauser. Den 28 maj 2021 beräknas Cruella De Vil ha biopremiär, meddelar Disney

Det är med andra ord ett tag kvar, men till dess finns det mycket annat nytt. Här är tio nyheter du kan längta till – redan nu. Se premiärerna i höst och våren 2020 i videon!

Mer:

Filmer som har biopremiär hösten 2019 och våren 2020