11 tips på solskyddsfaktor som skyddar dig från solens varma strålar

Solskydd
Här är våra favoriter när det kommer till solskyddsfaktor. - Foto: Foto: Link Hoang/Unsplash
Dela på Pinterest
Sommarvärmen har äntligen kommit och solen lyser som aldrig förr. Men glöm inte att skydda huden om du ska vistas utomhus och var extra noga med att smörja in dig. Här är 11 solskyddsfaktorer att spana in!

Artikeln innehåller reklamlänkar.

1. Allergivänligt solskydd från EVY (SPF 50)

En högeffektiv produkt som är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansiktet. Går att köpa här för 209 kronor. 

2. Solskydd för maximall effekt från Biotherm (SPF 50)

För maximall effekt är denna från Biotherm perfekt i sommar. Den både skyddar effektivt mot solen samtidigt som den återfuktar huden. Endast 290 kronor!

3. Solskydd för ansiktet från Nuxe (SPF 50) 

Detta solskydd är toppen för dig som vill skydda ansiktet när du solar och badar. Denna är både vattenavvisande och förhindrar uppkomsten av mörka fläckar. Köp den här för 225 kronor.

4. Kroppsolja för solälskaren från Hawaiian Tropic (SPF 20) 


För den som är en soldyrkare är denna kroppsolja med SPF 20 perfekt. Den är dessutom anpassad för dig som har torr hud då den vårdar och ger fukt. Just nu 155 kronor!

5. Lugnande solskydd från Nivea (SPF 50)

Speciellt lämpad för den känsliga huden är denna solskydd som är fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym och dessutom innehåller lugnande aloe vera. Just nu endast 145 kronor.

6. Citrusdoftande solskydd från Coola (SPF 30)

För dig som både vill skydda dig från solens strålar och samtidigt dofta ljuvligt i sommar finns denna med organiskt och ekologiskt innehåll. Köp den här för 379 kronor.

7. Solskydd i en dagkräm från Idun Minerals (SPF 25)

Denna solkräm skyddar både mot solen, jämnar ut hudtonen och reducerar porer. Perfekt att ha både under sitt smink eller som en dagkräm. Finns här för 249 kronor.

8. Solskydd som ger fukt från Garnier (SPF 30)

Om du är ute efter en solskydd som inte lämnar en vit hinna, som ger mycket fukt och som sprider sig jämnt på huden är denna något för dig. Finns att köpa på Åhlens för endast 134 kronor just nu!

9. Kladdfri solskydd från MISSHA (SPF 50)

Solskydd som ger långvarig vatten- och svettbeständigt UV-skydd. Perfekt för vattensporter och andra utomhusaktiviteter i sommar. Köp den här för 229 kronor!

10. Solskydd som ger solkysst hy från Nivea (SPF 20)

Detta solskydd passar perfekt för dig som vill ha en solkysst hy. Denna sololja är behaglig för din hud och absorberas snabbt vid användning. Köp den här för 129 kronor här!

11. Oljefritt och lätt solskydd från Clinique (SPF 30)

Ett solspray som skyddar hela kroppen mot att bli bränd. Detta solskydd täpper inte till porerna och är dessutom helt oljefritt. Köp den på Åhlens för 285 kronor.


Tagit över 100 bilder och ändå känns ingen perfekt? Misströsta inte! Här är tio appar som fixar sommarens snyggaste Instagrambilden. Se mer i videon nedan. 

Mer:

6 myter om solskydd – som du bör veta om

Har din SPF gått ut och blivit gammal? Så vet du