Mest läst

Har Carrie dumpat Mr. Big – för alltid?

Har Carrie fått nog av Mr. Big eller vice versa? Foto: Stella Pictures/ Landmark media/ Alamy / Alamy. Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy
Dela på Pinterest
Alla SATC-fans jublar! Sex And The City kommer nu tillbaka på HBO. Här är allt vi vet om "And Just Like That".

Sex And The City gör comeback och syns snart i tv-rutan igen. Så vad kommer det nya äventyret handla om? Jo, gänget är nu i 50-årsåldern och tittarna kommer få följa med i karaktärernas liv som det ser ut nu. Den exakta handlingen vet vi ännu inte, och tyvärr kommer också en av de tidigare skådisarna saknas. Kim Cattrall som spelar Samantha Jones kommer nämligen inte vara med – anledningen är ännu oklar.

"Jag växte upp med de här personerna och jag är spänd på att se hur deras historier utvecklas i det här nya kapitlet, med den ärlighet, skärpa, humor och den älskade staden som alltid har definierat dem", säger Sarah Aubrey, chef för originalinnehåll på HBO Max, i ett uttalande.

Och ingen Mr. Big den här gången

Den som förväntar sig ännu fler trollbindande scener mellan Carrie och Mr. Big får leta någon annanstans. Enligt Page Six kommer inte Chris Noth ställa upp i den nya rebooten av SATC. Kanske tröttnade karaktärerna på sin stökiga relation och vi istället får se en återförening av möbelsnickaren Aidan och Carrie? Enligt samma källa verkar Mirandas Steve Brady – David Eigenberg – sitta i förhandlingar om att vara med i kommande säsong...

"And Just Like That" – premiär

Den nya SATC-serien "And Just Like That" kommer vara tio avsnitt, cirka en halvtimme långa, och kommer sändas på HBO. Premiären då? Ja, det ser ut som att vi får vänta lite till. Till våren väntas inspelningarna dra igång i New York.

Se den första teasern här

Men en teaser får vi i alla fall se redan nu! På Instagram har nämligen tre av huvudrollerna Cynthia Nixon (Miranda), Sarah Jessica Parker (Carrie) och Kristin Davis (Charlotte) delat ett och samma inlägg. "I couldn’t help but wonder... where are they now?" 

Källor: People, Page Six

Mer:

9 saker vi har lärt oss av Samantha i SATC

6 populära serier på SVT du måste se