Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Sex And The City kommer tillbaka – se teasern här!

Sex And The City kommer nu tillbaka på HBO.

Dela på Pinterest
Alla SATC-fans jublar! Sex And The City kommer nu tillbaka på HBO. Här är allt vi vet om "And Just Like That".

Sex And The City gör comeback och syns snart i tv-rutan igen. Så vad kommer det nya äventyret handla om? Jo, gänget är nu i 50-årsåldern och tittarna kommer få följa med i karaktärernas liv som det ser ut nu. Den exakta handlingen vet vi ännu inte, och tyvärr kommer också en av de tidigare skådisarna saknas. Kim Cattrall som spelar Samantha Jones kommer nämligen inte vara med – anledningen är ännu oklar.

"Jag växte upp med de här personerna och jag är spänd på att se hur deras historier utvecklas i det här nya kapitlet, med den ärlighet, skärpa, humor och den älskade staden som alltid har definierat dem", säger Sarah Aubrey, chef för originalinnehåll på HBO Max, i ett uttalande.

"And Just Like That" – premiär

Den nya SATC-serien "And Just Like That" kommer vara tio avsnitt, cirka en halvtimme långa, och kommer sändas på HBO. Premiären då? Ja, det ser ut som att vi får vänta lite till. Till våren väntas inspelningarna dra igång i New York.

Se den första teasern här

Men en teaser får vi i alla fall se redan nu! På Instagram har nämligen tre av huvudrollerna Cynthia Nixon (Miranda), Sarah Jessica Parker (Carrie) och Kristin Davis (Charlotte) delat ett och samma inlägg. "I couldn’t help but wonder... where are they now?" 

Källa: People

Mer:

9 saker vi har lärt oss av Samantha i SATC

6 populära serier på SVT du måste se