Höstjackor 2023 – 10 snygga jackor och kappor till hösten

Snygga höstkappor- och jackor 2023
Snygga höstkappor- och jackor 2023. - Foto: Boozt.com / Instagram @lojsanwallin
Dela på Pinterest
Vi säger hej då till sommarens skrynkliga linnekläder och välkomnar de snygga och mysiga jackorna som kommer att göra oss redo att möta löven och regnet. Från klassiska trenchcoats till skinnjackor – hösten är modets säsong!

Artikeln innehåller kommersiella länkar.

Med sommarens svala vindar svepande förbi oss kliver vi in i den färgglada och lövprydda hösten. Här kommer vi att dyka ner i en av höstens mest omtyckta och trendiga plagg – höstjackor! 

Från klassiska trenchcoats till mysiga pufferjackor och chict oversized – låt oss utforska de hetaste höstjackorna som kommer att hålla dig både varm och snygg när temperaturen sjunker. Låt oss ge dig inspiration och råd för att välja den perfekta höstjackan som passar din personliga stil och behov.

Snygga kappor hösten 2023

Utöver deras praktiska egenskaper som att ge oss extra värme runt en större del av kroppen är höstkappor också en viktig del av vår höststil. De finns i en mängd olika färger, mönster och snitt, vilket ger oss möjligheten att uttrycka vår personlighet och stil. Oavsett om det är en klassisk trenchcoat eller en modern skinn-kappa, kan vi enkelt hitta en som passar vår smak.

Här hittar du en variation av kappor i olika material, mönster och färger!

1. Beige trenchcoat

En beige kappa är tidlös, elegant och otroligt mångsidig. Den fungerar som en neutral bas i många olika outfits och passar till alla tillfällen. Det är en investering som varje garderob bör ha, med ett bälte i midjan får man dessutom en fin kvinnlig silhuett. 

Du hittar kappan här!

2. Rosa trenchcoat

Bli höstens färgklick med en rosa trenchcoat. Denna djärva färgnyans bryter inte bara mot den grå omgivningen, utan tillför även en dos lekfullhet och värme till den kyliga årstiden. I en rosa trenchcoat blir man höstens ljuspunkt.

Du hittar trenchcoaten här!

3. Beige kappa med pälskrage

En beige kappa med pälskrage är inte bara en symbol för tidlös elegans utan också en kombination av funktionalitet och stil. Den neutrala färgen gör den lätt att matcha med andra plagg, medan pälskragen tillför en lyxig touch och extra värme. Denna kappa är en perfekt följeslagare under kyliga dagar.

Spana in kappan här!

4. Quiltad lång jacka

En lång quiltad kappa står emot höstens väder och vind, denna från Bubbleroom är dessutom på rea.

Quiltade jackor har blivit ett populärt val för dem som söker både stil och värme under kyliga dagar. Med sitt karakteristiska sömmönster ger de inte bara isolering, utan även en distinkt estetik. Denna jacka kombinerar funktionalitet med mode på bästa sätt. Prisvärd och snygg! Spana in kappan här!

Snygga jackor hösten 2023

Kortare jackor är både sköna och snygga alternativ för hösten, och de har blivit en favorit i höstmodet av goda skäl. De fungerar perfekt med lager-på-lager-looken som är populär på hösten och de kan enkelt kombineras med tröjor, scarfs och andra accessoarer för att skapa en varm och snygg look.

Korta jackor ett utmärkt val för mildare höstdagar när det inte är tillräckligt kallt för en tjockare kappa, men ändå behövs något extra för att hålla värmen. Oavsett om du gillar mönstrat, färgstarkt eller klassiskt så finns något för dig!

1. Grå jacka

En perfekt ulljacka som värmer under höstens kyliga dagar, en perfekt övergångsjacka som man kommer använda år efter år. 

Du hittar jackan här!

2. Croppad dunjacka

Croppad dunjacka är en modern tolkning av den traditionella dunjackan, med kortare skurning för att sluta vid midjan. Med dess lätta värme och trendiga design erbjuder den en kombination av stil och funktionalitet. Detta modeplagg har snabbt blivit en favorit bland de stilmedvetna.

Du hittar jackan här!

3. Beige poncho

En beige poncho är inte bara ett praktiskt plagg som skyddar mot väder och vind, utan också en tidlös accessoar som förhöjer varje outfit. Den här beiga färgen gör det enkelt att kombinera med andra färger och stilar.

Du hittar ponchon här!

4. Skinnjacka med pälskrage

Årets mest populära trend är skinnjackor med päls, både varmt och stilsäkert kort. Skinnjackan med pälskrage kombinerar rå elegans med lyxig värme. Dess tidlösa design är en hyllning till både mode och funktionalitet. Denna jacka är det perfekta tillskottet för dem som vill göra ett stilsäkert uttalande under kyliga dagar.

Här finns skinnjackan!

5. Tweedjacka

Lys upp i höstmörkret med denna vita tweedjacka. Tweed är en modeklassiker som aldrig går ur tiden, denna går även fint att använda som blazer till outfits under både sommaren och vintern. 

Spana in jackan här!

6. Oljerock

En oljerock med markanta spännen som ger en spännande twist mot den klassiska oljerocken. En oljerock är den perfekta höstjackan att plocka fram år efter år, som aldrig går ur tiden.

Här hittar du oljarocken!


7. Croppad bomberjacka i skinn

Den croppade bomberjackan i skinn har blivit mångas favorit efter vi sett Hailey Bieber rocka den. Denna kommer från NA-KD och har lite vintage touch.

Här finns skinnjackan!

Läs även:

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

Årets julkalendrar eller adventskalender 2023 – inom smink och skönhet

Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips