Finaste håraccessoaren inför jul och nyår – rosetter i håret

- Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press, Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS/ddp images,
Dela på Pinterest
Julen närmar sig med stormsteg och vad passar inte bättre än att välkomna den med en trendig och festlig frisyr? I år är det rosetter som gäller – en enkel accessoar som lyfter din look till nya höjder och tillför en lekfull men elegant touch till din julstil.

Rosetter i håret

Håll stilen i jul med den trendigaste håraccessoaren – rosetten! Denna klassiska accessoar gör comeback och blir den ultimata detaljen för att addera en festlig touch till din look. Rosetter i håret har setts på många av modehusens visningar, bland annat Chanels Haute Couture-kollektion AW22 där rosetterna var ett genomgående tema på flera av modellerna.

Håraccessoaren – perfekt till jul och nyår

Rosetter i håret kan förvandla en vardaglig look till mer festlig och genomtänkt look och kan appliceras i en rad olika frisyrer. Exempelvis en lös knut eller halva håret i en uppsättning. Eller varför inte en enkel fläta som avslutas med en rosett? Oavsett om du planerar att spendera julen hemma med nära och kära eller på en glittrande fest, kan en rosett vara pricken över i:et i din outfit.

Se inspiration här nedan. 

Rosett i håret – lockigt hår

För den som föredrar att ha en halvuppsättning med vågiga lockar är detta en perfekt look. Rosetten skapar en romantisk känsla som är perfekt för julens alla evenemang. Det är inte bara ett utmärkt sätt att hålla håret från ansiktet på ett stilfullt sätt, det ger också en julig känsla. 

Lek runt med olika band och färger, här har de adderat två olika band för att ge dimension till uppsättningen. 

Rosett i håret – fläta

Ett roligt sätt att använda sidenband är att applicera dem i flätor. Frisyren tar bara några minuter att fixa men får hela looken att kännas lyxig och genomtänkt ut. Det bästa är även att accessoaren är väldigt prisvärd!

Läs även:

Bianca Ingrosso listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer

Årets julkalendrar eller adventskalender 2023 – inom smink och skönhet

Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa