Bianca Ingrosso listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

- Foto: STELLA Pictures, CAIA Cosmetics, Hudoteket, Lyko, Bangerhead
Dela på Pinterest
När Bianca gästade den populära Youtube-serien ” I badrumsskåpet” får vi en inblick i hennes personliga badrumsskåp, fullt av handplockade skönhetsfavoriter.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Bianca Ingrossos skönhetsfavoriter

När Bianca Ingrosso delade med sig av sina skönhetsfavoriter i YouTube-serien “Badrumsskåpet”, lyste entusiasmen igenom när hon berättade om sina skönhetsfavoriter.

1. Estrids Rakhyvel

Estrid rakhyvlaar tycks vara alla kvinnors favoritrakhyvel och så även Biancas "Raka er med den här och det kommer aldrig bli dåligt" säger Bianca i Youtube-serien. Köp den här!


2. DeoDoc Intimate After Shave Balm

Efter rakning är det viktigt att vårda huden, och det är här DeoDoc's Intimate after shave balm kommer in i bilden. Bianca rekommenderar denna lugnande och återfuktande balm som lindrar huden och minskar röda prickar. Denna kokosdoftande after shave kostar 269 kronor här!


3. Clinisept Clinisoothe Skin Purifier

Clinisoothe Skin Purifier är en revolutionerande produkt som är en av Bianca toppfavoriter. Den här tonern kostar 279 kr. "Alla måste ha den!" säger hon i programmet. Köp den här!


4. CAIA That extra hydration setting spray

För extra återfuktning och en hållbar make up, använder Bianca CAIA:s "That Extra Hydration" setting spray. Denna lätta mist ger dig den där perfekta basen och håller din makeup på plats, vilket gör den perfekt för långa dagar. Den kostar 245 kronor här! "Jag kan inte göra en sminkrutin utan den här" säger Bianca,  "inte jag heller" fyller Emilie i.


5. Weleda Skin Food Body Butter

När det kommer till kroppsvård, är Weleda Skin Food body butter en riktig hjälte. Denna intensiva body butter är perfekt för torr hud, köp den här!


5. CAIA Dewy balm stick

Det här sticket fungerar som en osynlig foundation och minimerar fina linjer, porer och ojämnheter och har en silkeslen formula som lämnar huden med en matt finish. Perfekt för touch-ups under dagen, köp den här!


6. CAIA Dewy drops

"Det här är min absolut favoritprodukt i sminkväg" säger Bianca. Den här serumfoundationen med lätt till medium täckning är byggbar och innehåller ingredienser som vitamin E och glycerin, vilka är kända för att ge mycket återfuktning. Foundationen finns i i 12 nyanser, köp den här!


7. CAIA Chocolate matte

Denna lätta och silkeslena produkt hjälper till att matta ner huden och hålla din makeup på plats hela dagen. "Dewy drops tillsammans med våran Choclate glow setting powder, för då är det som en bronzer, setting powder och glow i ett. Det här är också min favoritprodukt på CAIA." säger Bianca.

Köp pudret här!


8. CAIA Wake me up

Den här produkten hypar Bianca i programmet "Det är den bästa!" och fortsätter "Det är en bakfylle hangover cure, jag skojar inte" Detta ljusreflekterande och mjukgörande löspuder innehåller hyaluronsyra för en återfuktande effekt och en transparent täckning. Wake Me Up är speciellt utvecklad för att ge ett upplyftande intryck under ögonen och en skimmer som håller dig vaken och fräsch.Köp pudret här!


9. CAIA Daily boost serum 

För att dagligen ge huden en energiboost, använder Bianca CAIA Daily Boost Serum. Denna lätta formula är som en fuktighetsbom som håller huden återfuktad.

10. CAIA Soothing serum

För den känsliga huden är CAIA Soothing Serum räddare i nöden. Lugnande och återfuktande, detta serum ger tröst till irriterad hud och stärker hudbarriären.11. CAIA Summer drops

"Utan överdrift kan jag inte överleva utan den här, jag tar den varje dag" säger Bianca. De här dropparna ger huden en jämn och naturlig gyllene ton som ser ut som om du precis har kommit tillbaka från stranden. Berikade med glycerin och hyaluronsyra för att återfukta och återställa huden, är dessa droppar ett snabbt sätt att få en solbränd effekt att utsätta sig för solen. 


Läs även: Så får du en solkysst hud – brun utan sol guide

12. CAIA Push up brow gel

Den lätta formulan sitter på plats hela dagen utan att kännas klibbig. Bianca älskar den för den håller från morgon till kväll.

13. CAIA Space Intense mascara

"Min favo of all times!" säger Bianca i programmet. Den här volymgivande mascaran ger en intensiv svart och dramatiskt långa fransar, perfekt för att skapa en sensuell look.


14. CAIA Single Eye Shadow – STOCKHOLM

De här ögonskuggorna har en krämig textur som är lätt att applicera och blanda, nyansen STOCKHOLM ger en matt brun nyans med en neutral underton som Bianca använder på fransraden för att skapa en romantisk look. 


15. GHD Curve Soft Curl Tong

Locktången är perfekt för att skapa volym och glamourösa lockar. Dess avancerade teknologi säkerställer en jämn värmefördelning, vilket skyddar håret mot onödigt slitage och ger en hållbar styling. Köp den här!


Läs även: Locktång för alla håryper – bäst i test

16. CAIA Liquid Bronzer Brush 17

Denna specialdesignade borste, CAIA Liquid Bronzer Brush 17, är Biancas go-to för en naturlig och jämn applicering av flytande bronzer och blush


17. CAIA Domed Buffer Foundation Brush 13

Den här borsten är perfekt för att applicera foundation för en jämn och slät look. 

Läs även:

Torrschampo för alla hårtyper – bäst i test

Kokosolja i håret – så får du bäst effekt

Hårolja för alla hårtyper – bäst i test

Så skapar du salongsfönat hår hemma – med papiljotter

Vitaminer för håret – 5 tips för ett långt och friskt hår

Årets bästa hårboste – bäst i test för alla hårtyper