Balaklava – vinters räddning för kalla dagar

- Foto: NA-KD, Weekday, COS, Monki
Dela på Pinterest
En balaklava är inte bara praktisk i kylan, den är dessutom den trendigaste mössan just nu. Så varför inte slå två flugor i en smäll och hålla dig både varm och trendig i vinter?

Artiklen innehåller kommersiella länkar

Vad är en balaklava?

Balaklavan är känd för att ge maximal värme och skydd mot kyla då den täcker hela huvudet, nacken och ofta även delar av ansiktet. Den är perfekt för den som uppskattar funktionalitet likväl stil. Den traditionella balaklavan, är oftast stickad i ull eller en ullblandning för att hålla värmen.

Balaklava för dam 

Om du är på jakt efter ett sätt att hålla dig varm den här vintern och samtidigt hålla stilen är balaklavan ett självklart val. Här är några snygga balaklavas att klicka hem.

Vit balaklava

Smält in i snön med en vit balaklava. Den här matchas snyggast ihop med monokroma färger som vitt, beige eller grått. Köp den här!

Vinröd balaklava

Håll dig varm på ett snyggt sätt med den här vinröda balaklavan. Med en skön ribbstickning och snören som man kan justera efter behov, är den här inte bara mysig utan också rätt i tiden. Vinrött är ju faktiskt en av de hetaste färgerna just nu! Köp den här!

Klassiskt svart balaklava

Den här svarta balaklavan i ribbad stickning är lite mer åtsittande och passar perfekt för kalla vinterdagar. Den matchas snyggt ihop med en sjal, eller varför inte under skidhjälmen för maximal värme! Köp den här!

Beige balaklava

Den här balaklava har en superfin och mjuk beige nyans. Den är gjord i ett skönt stickat material som håller värmen, och med snören kan man justera passformen så att den sitter precis som man vill. Köp den här!

Läs även:

9 tips på den lilla svarta – perfekt till nyårsfesten

Röda strumpbyxor – vinterns it plagg

Finaste håraccessoaren inför jul och nyår – rosetter i håret

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst