I dessa städer öppnar H&M:s systerbutik Afound

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Nu är det klart när och var H&M:s nya koncept "Afound" öppnar i och de lovar en inspirerande miljö, fylld av mode, inredning och bra priser.

För en tid sedan blev det klart att H&M skulle öppna ett nytt butikskoncept med fokus på billigare styles. Det nya märket heter Afound och enligt Mattias Ekberg, Creative Director på Afound, så skulle många kalla butiken för en outlet.

”Idén har varit att skapa en nytänkande marknadsplats inom off price med ett med relevant, kurerat och inspirerande erbjudande för kunderna. Vi har lagt ned stort fokus på upplevelsen i både fysisk och digital butik. Vissa skulle kanske kalla oss en outlet medan vår vision är att kunden ska mötas av ett style and dealhunting paradise”, säger Mattias Ekberg, Creative Director, Afound.

Hett mode till vad vi dödliga skulle kalla outletpriser? Ja tack!!

Den första butiken som öppnas ligger i Stockholm på Drottningatan 53 och de slår upp portarna redan den 14 juni. Deras andra butik öppnar den 16 juni i Malmö på Södergatan 28.

Men misströsta inte alla som bor utanför de här storstäderna. Parallellt med butiksöppningarna så kommer Afound lansera en e-handel i Sverige.

Snart så öppnar även H&M:s största konkurrent i Sverige som erbjuder ett stort sortiment av mode, trender och basplagg med grym kvalitet. Se mer om den nya butikskedjan som kommer till Sverige i spelaren ovan.

Mer:

Nu är det klart! Då öppnar H&M:s största konkurrent i Sverige

Vill du bli brun snabbare när du solar? Då måste du ha koll på det här!